Prethodni članak
Sljedeći članak

[GORAK PORAZ] Gaj poražen od Save

U idućem kolu Gaj dočekuje posljednji Samobor


Nogometaši Gaja poraženi su u Strmcu Samoborskom od domaće Save rezultatom 3:0. Domaći su poveli u 8. minuti preko Cvetkovića, no tom je pogotku prethodio prekršaj nad Krpancem. Na 2:0 je iz kontranapada u 28. minuti povisio Mršić, a s tim se je rezultatom otišlo na poluvrijeme. Gaj je pritisnuo u nastavku, dva dobra udarca Benčića osjeti je Bašić.

I onda u 64. minuti Suntešić dobiva direktni crveni karton i tu je priči o možebitnom preokretu bio kraj. U posljednjoj minuti nakon kornera domaći kapetan Novoselac glavom poentira za konačnih 3:0. Utakmicu je zasienila ozljeda Josipa Kipe, kojeg je u 30. minuti nokautirao domaći vratar, naravno bez sankcija. Kipa je nakon pružene prve pomoći, prebačen u Traumatološku bolnicu u Draškovićevoj ulici i ovim putem želimo mu brz oporavak. Prethodno je Bradarić ošamario Krebera, kojem je potekla krv, no i taj je potez prošao bez sankcija.

U idućem kolu Gaj dočekuje posljednji Samobor, pa će to biti dobra prilika za popravak dojma i gorkog okusa nakon poraza od Save Strmec.

Još članaka iz "Sport"

Facebook