Prethodni članak
Sljedeći članak

I ZAGORJE IMA SVOJE PREDSTAVNIKE: Europsko finale u jet skiju na Jarunu


Ljubitelji jet skija u Hrvatskoj konačno će doći na svoje. Od petka do nedjelje (28. -30. 06. 2019.) na zagrebačkom će se Jarunu održati treća, finalna utrka Europskog prvenstva u jet skiju. Bit će to pravi spektakl s puno atraktivnih vožnji. Nama će posebno biti zanimljiv biti dvoboj Ivančića i Guidija u klasi SKI GP2, koji će odlučivati o Europskom prvaku. Isto tako držat ćemo palčeve Viti Obrovcu da održi treću poziciju, a i Tihomiru Kotarskom da se pokuša dići za još koju poziciju više, pošto mu je postolje nedostižno. Pokrovitelji utrke su Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović i Grad Zagreb.
Pozivamo sve ljubitelje jet-skija da dođu na Jarun i podrže naše dečke u pohodu na europski naslov i europsko postolje.

Utrke će započeti u subotu u 9 sati, a Slavenova utrka u klasi Ski GP2 je četvrta po redu i trebala bi početi u 10.30 sati. Prethodno će u 10 sati startati Tihomir Kotarski u klasi Runaboat GP4, dok će Vito Obrovac u klasi Ski junior GP3 startati u 11 sati. Od 13.30-14.30 je pauza za ručak, a onda u 14.30 sati Kotarski nastupa u drugoj utrci svojoj klasi. Odmah u 15 sati svoj će drugi nastup imati i Slaven Ivančić, dok će Vito Obrovac svoju drugu utrku voziti u 17 sati. Posebno će biti atraktivni free style koji će se održati u 20 sati, kao i parallel slalom koji će započeti u 20.30 sati.

U nedjelju program počinje također u 9 sati. Prvi od naših svoju treću utrku u 11.30 odradit će Kotarski, u 12 starta Ivančić u klasi Ski GP2, a odmah iza njega i Obrovac u 12.30 sati.

Elitna SKI GP1 klasa u subotu će se voziti u 13 sati, a u nedjelju u 9.30 i 16 sati. Utrke završavaju free styleom u 17 sati, a u 18 sati slijedi proglašenje pobjednika po klasama. Dva dana od 9-18 sati gledatelji će moći uživati u vrhunskom jet skiju.

Još članaka iz "Sport"

Facebook