Prethodni članak
Sljedeći članak

MEMORIJALNI MALONOGOMETNI TURNIR „ZA LJEPOGA“: Pobjednik Pilana Draganić&Vuzem

Pilana Draganić &Vuzem koja je u finalu golom Ivana Kovačeca s 1:0 svladala ekipu Maja i Draš


U Gornjem Jesenju održan je 21. memorijalni malonogometni turnir „Za Ljepoga“ na kojem je nastupilo 18 momčadi, a pobjednik turnira je ekipa Pilana Draganić &Vuzem koja je u finalu golom Ivana Kovačeca s 1:0 svladala ekipu Maja i Draš.

Ekipe su bile podijeljene u šest skupina, a prvaci skupina i dvije najbolje drugoplasirane ekipe plasirale su se u četvrtzavršnicu – SD Đurmanec, Šafra M Zo Ran obrt, Pilana Draganić &Vuzem, Graditeljstvo Merkaš, Aso ponos, Brdo,  Maja i Draš te Preseka zapad CB Zrinski.  Nakon četvrtfinalnih utakmica u polufinale su ušle, kako se i očekivalo, SD Đurmanec, Pilana Draganić &Vuzem, Aso ponos te Maja i Draš.

U prvom susretu polufinala Pilana je lako s 5:0 pobijedila ekipu SD Đurmanec a na toj utakmici posebno je briljirao Tihomir Šoštarić. Drugo polufinale između Aso ponosa i ekipe Draš i Maja ponudila je brojnom gledateljstvu sve čari malog nogometa iako su mreže nakon regularnog dijela ostale netaknute te se pristupilo izvođenju penala. U ruletu penala malo više sreće su imali dečki iz Zagreba (Draš i Maja) te su s 4:3 ostvarili pobjedu i plasirali se u finale.

U borbi za treće mjesto Aso ponos je s 2:1 pobijedio SD Đurmanec.

Finalni susret bio je pun dramatike – od prekrasnih poteza do „fulanja“ čistih zicera te odličnih obrana oba vratar. Sve dojbe prekinuo je najbolji igrač  finala IjoKovačec koji je u sam smiraj utakmice postigao prekrasan pogodak za vodstvo svoje ekipe i konačnu pobjedu te osvajanje turnira.

Pobjednički sastav igrao je u sastavu: Malogorski, A. Kovačec, Janžek, Draganić, Cvrtila, Jančić, Vojsk, Marot, Šoštarić, I. Kovačec, Strabić dok je voditelj bio Vuzem.

Prvoplasirane ekipe dobile su prigodne pehare dok je Pilana Draganić &Vuzem dobila i prijelazni pehar turnira. Dodijeljene su i pojedinačne nagrade: najbolji je strijelac Tihomir Šoštarić s pet postignutih golova (Pilana Draganić &Vuzem), najbolji je igrač Filip Majić (Maja i Draš) te najbolji golman je Goran Malogorski (Pilana Draganić &Vuzem).

Goran Malogorski, najbolji golman

Filip Majić, najbolji igrač

Tihomir Šoštarić, najbolji strijelac

Sve nagrade uručili su načelnik općine Jesenje Andrija Ranogajec i u ime organizatora Anđelko Draganić.

Četvrtzavršnica: SD Đurmanec – Šafra M i ZO – Ran obrt ( 6:3 ); Pilana Draganić &Vuzem – Graditeljstvo Merkaš (3:1 ); Aso ponos – Brdoo ( 5:0 ); Maja i Draš – Preseka Zapad CB Zrinski (5:0).

Poluzavršnica: SD Đurmanec – Pilana Draganić &Vuzem (0:5 ); Aso ponos – Maja i Draš (4:3 na penale ).

Za treće mjesto: SD Đurmanec – Aso ponos (1:2).

Finale: Pilana Draganić &Vuzem – Maja i Darš (1:0).

 

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook