Prethodni članak
Sljedeći članak

MINI NOGOMETNA LIGA 'GUPČEV KRAJ': La-ro promet slavio nakon uzbudljive završnice

Završeno 3. izdanje mini nogometne lige „Gupčev kraj“


Treće izdanje mini-nogometne lige „Gupčev kraj“ pružilo je nevjerojatan rasplet. Nakon što je veliku većinu lige bio na vodećoj poziciji Požgaj promet je u utakmici protiv momčadi Hotel&Restoran Puntar pao na treće mjesto, Puntari su se popeli na drugo, dok je pobjednik postao La-ro promet.

Pogodak vrijedan drugog mjesta za Puntare je postigao najbolji strijelac lige Miroslav Blagec 26 sekundi prije kraja utakmice. Hakleri Požgaj prometa imali su više od igre, no vratar Hercigonja stvarao je čuda na golu Puntara. La-ro promet svoju je obavezu protiv Jakovlja odradio na početku i pobijedio 8:4, a onda je počelo dugo i neizvjesno iščekivanje, koje im se na kraju isplatilo.

Na putu prema prvom mjestu La-ro promet je vodio najbolji igrač lige, Andrija Frančina, a uz njega boje pobjedničke momčadi branili su: Nikola Kveštak, Luka Haramina, Vedran Jakuš, Kristijan Pavlek, Dominik Lončarić, Marko Sever, Darko Šimunić, Matija Šipek, Ivan Krog i Matija Balaško.

Najbolji vratara Nikola Hercigonja i najbolji strijelac Miroslav Blagec, dolaze nam iz drugoplasirane momčadi Hotel&Restoran Puntar.

Prvoplasirana momčad je uz poklon bon Rost sporta od 2.000 kuna dobila i pehar i prijelazni pehar na godinu dana, dok su drugoplasirana i trećeplasirana momčad uz pehare dobili i po 1.000 kuna poklon bon restorana Lagvić.

Posebna priča ovog turnira bili su momci iz momčadi NGH – Niskogradnja Hren, koji su za svoju srčanosti i borbenost nagrađeni peharom za fair-play, sasvim zasluženo.

NK Stubica još jednom je bila uzorni domaćin, a utakmice na turniru sudili su Nikola Kožar i Boris Petriško, bez većih zamjerki.

- Nismo se nadali trijumfu, a ni ja osobno se nisam nadao nagradi za najboljeg igrača. Srećom rasplelo se u našu korist. Ova nagrada mi puno znači jer je na turniru bila dosta kvalitetnih malonogometaša – riječi su najboljeg igrača turnira, Andrije Frančine.

Najbolji pojedinci Nikola Hercigonja, Andrija Frančina i Miroslav Blagec

Rezultati 11., posljednjeg kola:

La-ro promet – Jakovlje 8:4

Matan promet&Rost sport-Bosch servis Ivanuš 3:2

Zero – Bio VET 0:4

MNK Stubaki  - CB Stara pošta 3:0 (b.b.)

Gradex – NGH 0:2

Hotel&Restoran Puntar – Požgaj promet 1:0

Konačni poredak:

  1. La-ro promet 28 (37:12)
  2. Hotel&Restoran Puntar 27 (38:11)
  3. Požgaj promet 26 (26:8)
  4. Bio VET 23 (37:10)
  5. CB Stara pošta 19 (21:17)
  6. Jakovlje 16 (32:34)
  7. MNK Stubaki 12 (18:23)
  8. Gradex 12 (18:26)
  9. CB Zero 12 (21:32)
  10. Matan promet&Rost sport 8 (19:32)
  11. NGH 6  (12:41)
  12. Bosch servis Ivanuš 4 (17:49)

Lista strijelaca

16 Miroslav Blagec (Hotel&Restoran Puntar)

13 Dino Konjevod (Jakovlje) i Goran Mihovljanec (Bio VET)

 8 Luka Vrabec (Jakovlje) i Nikola Pešec (Matan promet&Rost sport)

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook