Prethodni članak
Sljedeći članak

Mladost sutra igra utakmicu sezone u Zagrebu protiv Ravnica


Sutra u 17.30 na igralištu Ravnica u Zagrebu igra se veliki derbi u sklopu 27. kola IV. NL-središte ZAgreb. Snage će odmjeriti i, vrlo vjerojatno o novom članu III: NL-centar odlučiti Ravnice i Mladost Zabok. Obje momčadi četiri kola prije kraja ulaze sa 61 bodom. Zabočanima bi dragocjen bio i bod jer su jesenas u ŠRC ZAseka slavili s 4:0 prootiv Ravnica uz četiri pogotka Matije Smrekara, no teško je u takvoj utakmici ići na bod. Momčad Drage Bartolića ide na pobjedu, no to neće biti nimalo lako. Ravnice su odlična momčad, no odlična je i momčad Mladost. Ulog je ogroman i najvažnije je u utakmicu ući hladne glave, ali i ratničkog srca istovremeno.

Poslije pobjede od 8:0, atmosfera u zabočkoj momčadi je opet na visokom nivou. Nadamo se da je prvi topnik Smrekar nakon šest pogodaka sačuvao još nešto i za Ravnice, no isto tako se nadamo da će imati pravu potporu suigrača. Drempetić je odmorio protiv Zagreba, nakon tri žuta kartona vraće se Šoštar i trener Bartolić će u utakmici sezone moći na travnjak NK Ravnica izvesti najbolji sastav. Puno se očekuje i od oporavljeng Drčića.

- Za ovo smo naporno radili cijelu sezonu. Svi smo spremni, nema ozlijeđenih ni kartoniranih nakon dugo vreman. Protiv Ravnica se idemo nadigravati i ostvariti pobjedu koja bi nam širom otvorila vrata III: NL-centar. Nadamo se da ćemo imati i potporu navijača koje pozivam da nam daju podršku u što većem broju - riječu su trenera Drage Bartolića.

Još članaka iz "Sport"

Facebook