Prethodni članak
Sljedeći članak

NA NAJJAČE: Šest odličja za Sreletove „brutalce“ u Pitomači

U Pitomači održano prvo od tri natjecanja u sklopu PH u bench pressu


Pod vodstvom Srećka Martinića-Sreleta, Srele brutal team uspješno je odradio prvo od tri natjecanja u sklopu PH u benchu pressu, na kojem je nastupilo stotinjak natjecatelja iz 21 hrvatskog kluba. U Oroslavje su se „brutalci“ vratili sa šest odličja, od kojih je četiri bilo zlatnog, dva srebrnog sjaja, a srušena su i dva nacionalna rekorda.

Nacionalne rekorde srušili su Ružica Martinić i Bojan Milanov. Ružica je u konkurenciji master 2 u kategoriji do 63 kg podignula 76 kg, što je njen već četvrti nacionalni rekord. Bojan Milanov je u konkurenciji master 1 u kategoriji do 93 kg podigao 156 kg, što je također novi nacionalni rekord, a ovom neorokirurgu iz Pule ovo je tek prvo natjecanje. Boris Gregorina slavio je u istoj težinskog kategoriji, ali u konkurenciji master 2 uz 150 podignutih kila. Četvrto zlato uzeo je Srećko Martinić uz podignutih 187,5 kg. Srele je unatoč ozljedi stisnuo zube, kako bi pomogao svom klubu.

Do srebra su stigli kadet Karlo Šipek koji je u kategoriji do 74 kg podignuo 65 kg, te junior Lovro Gmaz koji je u kategoriji do 93 kg podigao 162,5 kg.

- Kao trener, natjecatelj, osnivač i predsjednik kluba, zahvaljujem svima koji prate i podržavaju rad klub. Ove godine bit će teško zadržati prvo mjesto. Ostali klubovi brutalno rade, a nama odustaje dosta mladih natjecatelja. Sve je ostalo na nama koji se borimo u 40+ kategorijama. Ja osobno riskiram teške ozljede kako bi naš klub zadržao prvo mjesto i ne znam koliko ću još dugo moći tako – riječi su Srećka Martinića-Sreleta.

Još članaka iz "Sport"

Facebook