Prethodni članak
Sljedeći članak

Otvorene prijave za drugu sezonu Škole trčanja Atletskog kluba Zabok

Upisi u 2. generaciju Škole trčanja AK Zabok počinju od 29. siječnja i traju sve do kraja ožujka


Prva generacija Škole trčanja Atletskog kluba Zabok uspješno je završila svoju trkačku sezonu. Počeli su od prvih treninga s kombinacijama hodanja i trčanja, da bi na kraju uspješno odrađivali treninge i utrke na 5 i 10 km, a najspremniji su čak u listopadu istrčali i svoj prvi polumaraton.

Mnogi od njih nastavili su s treninzima i u ovim hladnim zimskim danima, a uskoro im se i ti možeš pridružiti kao član 2. generacije Škole trčanja AK Zabok, čiji treninzi počinju 4. ožujka 2019.

Upisi u 2. generaciju Škole trčanja AK Zabok počinju od 29. siječnja i traju sve do kraja ožujka.

Sve potrebne informacije možete dobiti:

putem obrasca na našoj web stranici www.ak-zabok.hr

preko facebook stranice https://www.facebook.com/atletskiklub.zabok/

mail adrese [email protected]

ili na broj mobitela 095/903-56-64 (Matija Grabrovečki)

- Treninge vode licencirani atletski treneri uz pomoć iskusnih trkača AK Zabok među kojima su i aktualni državni prvaci u svojim disciplinama. Ukratko, ekipa koja Vam je uvijek na raspolaganju, spremna pomoći svojim savjetima i prenijeti bogata iskustva stečana sudjelovanjem na brojnim trkačkim natjecanjima – poručuju iz AK Zabok.

Dodajmo kako su u program Škole trčanja AK Zabok uključeni su plan treninga prilagođen prema sposobnostima polaznika, grupni treninzi, vježbe snage, zajednički odlasci na utrke te druženja.

- Dobro nam došli u svijet trčanja, koji će zasigurno donijeti dobre promjene u Vaš život. Opće poznate su i znanstveno dokazane dobrobiti trčanja sa zdravstvenog, psihološkog ali i socijalnog aspekta. U ovim vremenima pomahnitalog materijalizma na najzadnje mjesto stavili smo ono najvažnije, a to su kretanje i zdrav način života. Zato je bitno, da  odluku o drugačijem postavljanju prioriteta u svom životu donesete SADA – objasnili su iz AK Zabok.

Još članaka iz "Sport"

Facebook