Prethodni članak
Sljedeći članak

SVI ŽELE VJEŽBATI S RENATOM SOPEK: Zatvorene prijave za trening projekta Aktivna Hrvatska

Besplatni zajednički trening održat će se u subotu 16. ožujka u 11 sati u zabočkoj Sportskoj dvorani


Aktivna Hrvatska ovog je tjedna zabilježila rekordan broj prijava za trening u sportskoj dvorani. Sedma sezona projekta pokazuje se kao najuspješnija do sad. Čak deset dana prije treninga u Zaboku, zatvorene su prijave. Naime, više od 200 vježbača potvrdilo je dolazak na trening u subotu, 16. ožujka u 11 sati u Sportsku dvoranu Zabok, rekli su iz Grada Zaboka.

Podsjetimo, vodeći hrvatski sportsko - edukativni projekt Aktivna Hrvatska održat će besplatni zajednički trening s građanima Zaboka i okolice u subotu. Ovaj projekt koji je nastao kao odgovor na velik broj neaktivnih građana održava se već sedmu godinu zaredom. Pod pokroviteljstvom je Predsjednice RH Kolinde Grabar - Kitarović, a generalni partner je HEP. Zabočani će imati prilike upoznati sve prednosti treninga vlastitom snagom kojeg će voditi Ivan Antunović i tim stručnjaka Kineziološkog fakulteta iz Zagreba.

Svi prijavljeni vježbači dobit će HEP majice za vježbanje, NIVEA poklon za njegu tijela, Mivela vodu s kojom možete sve. Tosama će pokloniti zanimljive promo artikle, Kotanyi zdrave začine, Merkur osiguranje nakon treninga priprema zdrave smoothije, a Decathlon poklon iznenađenja. Partneri projekta su Falkensteiner Hotel&Spa Iadera te poliklinika Vaš pregled.

Još članaka iz "Sport"

Facebook