Prethodni članak
Sljedeći članak

[TRKAČKA ATRAKCIJA] Više od 1200 sudionika HEP Zagorje Trekka trči zagorskim bregima

Započelo je 9.izdanje popularnog trekka u organizaciji Zagorje Adventure Team - a


Zabok je danas centar sporta u Hrvatskoj. Razlog tome je 9. HEP Zagorje trekk koji je započeo u 11 sati utrkom prve kategorije pod nazivom Challanger. Startale su još dvije kategorije, a prema riječima Žarka Ivančića iz organizacijskog odbora, okupilo se više od 1200 trkača iz čitave Hrvatske, ali i susjednih zemalja. - Izrazito smo ponosni brojem okupljenih, ali i činjenicom da su popunjeni i smještajni kapaciteti u okolici - rekao je Ivančić dodajući kako ovoj utrci često tepaju da je jedna od najboljih u Hrvatskoj.

Da je riječ o važnoj manifestaciji i promociji turizam potvrdio je i krapinsko - zagorski župan  Željko Kolar. Svim trkačima poželio je dobrodošlicu u Bajku na dlanu. - Ovo su sadržaji koji doprinose našem turizmu. To je dodana vrijednost za sve naše hotele, restorane i muzeje. Sve čestitke organizatorima - istaknuo je Kolar.

Dobrodošlicu svima poželio je i domaćin, gradonačelnik Zaboka Ivan Hanžek uz riječi kako svima želi da se dobro zabave i nose lijepe uspomene iz Zaboka i Zagorja.

Valja reći kako nakon trke slijedi zabavni program za sudionike u šatoru na Trgu Ksavera Šandora Gjalskog uz Footloose Band i DJ Gotza te uz bogatu ponudu hrane i pića.

Još članaka iz "Sport"

Facebook