Prethodni članak
Sljedeći članak

U nedjelju se održava poznati malonogometni turnir „Lug Zabočki 2019.“

Domaćin nije štedio na nagradama, pa je tako nagradni fond povećan na 9.000 kuna


foto: prošlogodišnji pobjednici momčad Wildschwein

U organizaciji udruge Lug-sport, udruge za primjer koju odlično vodi Krunoslav Kušan, u nedjelju 7.7. s početkom u 9,30 sati na odličnom pripremljenom igralištu u Lugu Zabočkom održat će se novo izdanje poznatog malonogometnog turnira koji nosi ime ovog mjesta. Čeka nas zasigurno jedan od najvećih, ako ne i najveći turnir u Hrvatskom zagorju ove godine. Domaćin nije štedio na nagradama, pa je tako nagradni fond povećan na 9.000 kuna. Prvoplasirana će momčad dobiti 4.000 kuna i pehar, drugoplasirana 2.800 kuna i pehar, trećeplasirana 1.600 kuna i pehara, a nagrađena će biti i poražena momčad u utakmici za treće mjesto i to sa 600 kuna. Kotizaciji po momčadi iznosi samo 400 kuna, a igra se sistemom 4+1.

Nakon što je reaktiviran, ovaj turnir raste iz godine u godinu, a udruga Lug-sport postavlja iznimno visoko standarde, koje svake godine uspije premašiti. Uz iznimno kvalitetan mali nogomet i brojne kvalitetne „haklere“, forte ovog turnira su i članovi udruge (volonteri) koji  zaista čine sve da se igrači i gledatelji osjećaju u Lugu kao kod svoje kuće. Uz bogatu ponudu hrana i pića, od 16,30 sati prisutne će zabavljati poznati zagorski vokalno-instrumentalni sastav, Luna band, što je jamac za odlično raspoloženje. Na svoje će doći i najmlađi, za koje je domaćin pripremio lijepo iznenađenje u vidu „napuhanca“ za igru.

Podsjetimo, prošle je pobjedu odnijela momčad Wildschwein, sastavljena uglavnom od igrača Mladosti, koja je u finalu sa čak 5:0 pobijedila momčad Bistro Bolte, za koju su igrali uglavnom igrača Gaja. Zanimljivo je da su braća Kotarski, Vinko i Martin, i godinu prije participirali u pobjedničkoj momčadi, a bila je to momčad domaćina Lug sport. Najboljim igračem turnira proglašen je Karlo Bobinec, najboljim vratarom Zoran Mihovilić, dok je najbolji strijelac bio Vinko Kotarski.

Očekuje nas zasigurno izuzetno zanimljiv i kvalitetan malonogometni turnir, pa nikako ove nedjelje nemojte zaobići Lug Zabočki.

Glavni pokrovitelj turnira je Grad Zabok, a dodatne informacije mogu se dobiti na broj mobitela: 098/1790-080.

Prijave se primaju do samog početka turnira.

Još članaka iz "Sport"

Facebook