Prethodni članak
Sljedeći članak

Uspješan nastup Taekwon-do kluba Oroslavje na PH u Šibeniku


Pod vodstvom trenera Matije Posavca i Milana Jožinca Taekwon-do klub Oroslavje ostvario je lijepi uspjeh na ITF Prvenstvu Hrvatske u ovoj atraktivnoj borilačkoj vještini koje se održalo u Šibeniku. Oroslavčani su se kući vratili bogatiji za tri pojedinačna državna naslova u borbama.

Državni prvaci postali su Jakov Hlupić u konkurenciji mlađih kadeta u kategoriji -39 kg, te juniorke Antares Jaić u kategoriji do 55 kg i Karmela Leuštek u kategoriji do 50 kg. Do bronci u borbama stigli su kadetkinja Astrid Jaić u kategoriji do 51 kg i junior Luka Markuš u kategoriji do 62 kg.

TKD Oroslavje bio je uspješan i u formama u konkurenciji juniorki. Tu su srebra osvojile Lorena Semenski i Kaja Kurilj, dok je Karla Oremuš bila brončana. Uz spomenute na PH su nastupile i: Dora Ružak, Irena Markuš, Marta Oremuš, Korina Koprivnjak, Maja Blažinić, Daria Blažinić te Taša Jagečić koje su ovaj puta ostale bez medalja, ali su svakako bogatije za jedno vrijedno iskustvo. Iz redova TKD Oroslavje sudačku zadaću uspješno su obavile Leda Varžić i Matea Bajs.

Još članaka iz "Sport"

Facebook