Prethodni članak
Sljedeći članak

[USPJEŠNI SPORTAŠI IZ BRESTOVCA OREHOVIČKOG] Nakon odbojke postali prvaci županije i u rukometu

Mladi brestovečki rukometaši predstavljat će tako Krapinsko-zagorsku županiju na državnom natjecanju koje će se održati od 2. do 4. svibnja u Poreču


Sportaši Osnovne škole Stjepana Radića iz Brestovca Orehovičkog ne posustaju u uspjesima. Ekipa koju čine dječaci 5. - 8. razreda na nedavno održanom Županijskom natjecanju iz rukometa u Krapini postali su treći puta uzastopno prvaci županije. Mladi brestovečki rukometaši predstavljat će tako Krapinsko-zagorsku županiju na državnom natjecanju koje će se održati od 2. do 4. svibnja u Poreču.

Ovo je još jedan u nizu uspjeha izuzetno nadarene generacije brestovečkih osnovaca vođene iskusnim učiteljem Tjelesne kulture Srećkom Pavlovićem.  Brestovčani su prvaci županije i u odbojci te su uspješni branili boje Krapinsko-zagorske županije na nedavnom održanom državnom prvenstvu u Poreču. Ekipa je osvojila 2. mjesto na županijskom natjecanju u krosu, a učenik Lovro Topolovec pojedinačno je osvojio 1. mjesto. Uspješna sportska godina zaokružena je osvojenim 3. mjestom na županijskom natjecanju u košarci.

Još članaka iz "Sport"

Facebook