Prethodni članak
Sljedeći članak

'Ako se igdje vidi sinergija, dobra organiziranost i povezanost, onda je to upravo u vatrogastvu Republike Hrvatske'

U Krapini je jučer održana sjednica Predsjedništva Hrvatske vatrogasne zajednice


U srijedu, 10. srpnja  u Krapini je održana sjednica Predsjedništva Hrvatske vatrogasne zajednice.
Dobrodošlicu članovima Predsjedništva Hrvatske vatrogasne zajednice poželio je župan Krapinsko – zagorske županije Željko Kolar.

- Zadovoljstvo mi je što su članovi Predsjedništva HVZ-a odlučili održati sjednicu u Krapinsko – zagorskoj županiji. Nebrojeno puta sam istaknuo da su vatrogasci ona snaga na koju uvijek možemo računati; oni uvijek prvi uskoče u pomoć, bez obzira radi li se o požaru ili o nekoj elementarnoj nepogodi, i zbog njih se osjećamo sigurno. Ako se igdje vidi sinergija, dobra organiziranost i povezanost, onda je to upravo u vatrogastvu Republike Hrvatske, stoga zaista treba pohvaliti glavnog vatrogasnog zapovjednika Slavka Tucakovića i predsjednika Hrvatske vatrogasne zajednice Antu Sanadera, vrlo dobro rukovode sustavom - rekao je župan Kolar te dodao da zagorski vatrogasci, osim što čuvaju ljudske živote i imovinu na području Krapinsko – zagorske županije, svake godine tijekom ljetne sezone pomažu i kolegama na Jadranu u istome poslu.

Dobrodošlicu su gostima poželjeli i gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović, predsjednik Vatrogasne zajednice KZŽ Stjepan Skuliber i predsjednik DVD-a Krapina Dražen Strabić.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook