Prethodni članak
Sljedeći članak

Blagajnica prisvojila nekoliko desetaka tisuća kuna

  • foto: ilustracija

    foto: ilustracija


Policijska uprava krapinsko-zagorska evidentirala je jedno kazneno djelo teške krađe, jedno kazneno djelo prijevare i jedno kazneno djelo pronevjere.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 30-godišnjakinja kao referentica blagajnica u razdoblju od siječnja 2018. do siječnja 2019. godine u namjeri pribavljanja protupravne imovinske koristi, prisvojila gotovinu od naplate iz blagajne od nekoliko desetaka tisuća kuna na način da polog gotovog novca nije u cijelosti uplatila na žiro račun Krapinsko-zagorske županije, već je jedan dio gotovinskih novčanih sredstava neovlašteno zadržala za sebe, priopćila je PU krapinsko-zagrorska.

U razdoblju od 3. do 10. lipnja, nepoznati počinitelj nasilno je ušao u obiteljsku kuću u Oroslavju u vlasništvu 38-godišnje hrvatske državljanke iz koje je otuđio bačvu.

Jučer, 11. lipnja, prijavio 66-godišnjak je prijavio policiji kako je početkom lipnja 2019. godine putem društvene mreže nepoznatoj osobi poslao nekoliko vrijednosnih bonova ukupne vrijednosti većoj od tisuću kuna.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook