Prethodni članak
Sljedeći članak

Briga za zdravlje: Evo gdje sutra možete besplatno izmjeriti tlak, šećer, EKG


U sklopu sveobuhvatne brige o zdravlju naše zajednice, pozivamo vas ovog četvrtka od 10 do 12 sati  na obilježavanje Dana hipertenzije u Zaboku, Krapini i Krapinskim Toplicama.

Ova važna inicijativa usmjerena je na podizanje svijesti o važnosti prevencije i kontrole visokog krvnog tlaka, jednog od vodećih faktora rizika za ozbiljne zdravstvene probleme.

U Zaboku, Krapini i Krapinskim Toplicama, bit će organizirane aktivnosti u sklopu Dana hipertenzije. Očekuje vas niz besplatnih mjerenja krvnog tlaka, šećera, indeksa tjelesne mase, EKG-a te savjetovanja stručnjaka iz područja kardiovaskularnog zdravlja.

Ove godine su ujedinjene su snage : Specijalne bolnice Krapinske Toplice, Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana, Zavoda za javno zdravstvo Krapinsko-zagorske županije, Doma zdravlja Krapinsko-zagorske županije, Klinike Magdalena, tvrtke Salvus i Ljekarne Švaljek.

Događaj je na lokacijama na otvorenom. U Zaboku na Zivtovom trgu u Krapini na Trgu Ljudevita Gaja, a u Krapinskim Toplicama u Bolničkom parku. U slučaju kiše u Zaboku će biti u prolazu City Parka, u Krapinskim Toplicama na ulazu u bolnicu, a u Krapini na ulazu u zgradu Županije.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook