Prethodni članak
Sljedeći članak

DND Zlatar poziva: Dođite i sudjelujte u našim zabavnim aktivnostima


DND Zlatar poziva na brojne aktivnosti ovog vikenda. U subotu 27.4. organizira se za djecu lov ribe na lijeskov štap pod nazivom 'Tak se negda pri nam lovile'.

Ova aktivnost potaknuta je od strane Športsko ribolovnog društva Pastrva iz Zlatara. Prijave i više informacija možete dobiti na broj mobitela 099 698 7666.

U subotu od 9 h na bajerima u Vinipotoku počinje kratka edukacija i priprema za lov. Djeca obavezno moraju biti u pratnji jedne odrasle osobe. Djeca će biti nagrađena slasnim ručkom te nagradama za najbolji ulov. Zbog lakše organizacije molim vas da prijavite dijete do srijede 24.4.

Slijedi potom još jedna aktivnost, u nedjelju 28.4. pod nazivom 'Mala zlatarska biciklijada'. Povodom Dana Grada Zlatara, u suradnji s Gradom Zlatarom, DVD Zlatar i PP Zlatar Bistrica i ove godine organizira se biciklijada koja je prilagođena djeci i odraslima.

Prijave biciklijade su od 14 h start je u 14.30 h. Djeca do 16 godina sudjeluju uz pratnju odraslih i ispunjavaju privole za sudjelovanje koju potpisuju roditelji (dođite na vrijeme za ispunjavanje)

Sva djeca mlađa od 9 godina ne smiju voziti bicikl po prometnicama. 

Start i cilj biciklijade je u Parku hrvatske mladeži. Dužina rute je 10 km te prilagođena je djeci i odraslima. 

Pravila biciklijade:

Svi sudionici biciklijade dužni su se strogo pridržavati svih prometnih propisa i strogo se pridržavati svih uputa organizatora.

Za sve osobe mlađe od 16 godina nošenje zaštitne kacige tokom cijelog trajanja biciklijade je OBAVEZNO uz pratnju roditelja ili starije osobe.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook