Prethodni članak
Sljedeći članak

GOTOV OČEVID: Zagorcu izgorjela škrinja puna mesa. Zapalio se produžni kabel


Kao što smo već izvijestili ranije, jutros oko 4,00 sata došlo je do požara garaže u Bedekovčini.

Vatrogasci Zagorske javne vatrogasne postrojbe Zabok i DVD-a Bedekovčina požar su ugasili u 5:36 sati, a nakon što se požarište ohladilo, policija je obavila očevid.

Kako su priopćili iz PU krapinsko - zagorske, garaža je u vlasništvu 42-godišnjeg hrvatskog državljanina.

"Obavljenim očevidom, u suradnji s inspektorom zaštite od požara, utvrđeno je kako je do požara došlo u unutrašnjosti zidane garaže, gdje je na produžnom električnom kablu, na kojem je bio uključen električni zamrzivač, uslijed velikog prijelaznog otpora električne energije došlo do zagrijavanja i taljenja električnog kabla, a potom i zapaljenja, nakon čega se vatra proširila na ostatak garaže.

U požaru su u potpunosti izgorjeli zamrzivač, hladnjak, razni električni i ručni alat te je došlo do djelomičnog zapaljenja poljoprivrednog traktora u predjelu upravljačke ploče.

Požar su u 5,36 sati ugasili pripadnici Zagorske javne vatrogasne postrojbe Zabok i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Bedekovčina.

U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta cijeni se na više tisuća eura.", navodi PU krapinsko - zagorska u svom priopćenju.

Kako neslužbeno doznajemo, nažalost, Zagorcu nisu stradali samo uređaji, već je i u škrinji bilo mesa.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook