Prethodni članak
Sljedeći članak

Podjela školskog pribora te odjeće i obuće za tjelesnu i zdravstvenu kulturu

Gradsko društvo Crvenog križa Krapina započinje s podjelom školskog pribora za učenike od 1. do 4. razreda osnovne škole


Gradsko društvo Crvenog križa Krapina kao partner Hrvatskom Crvenom križu, u sklopu projekta FEAD “Humanitarni paket za središnju Hrvatsku II“, započinje sa podjelom školskog pribora za učenike od 1. do 4. razreda osnovne škole.

Također, kao partner Gradskom društvu Crvenog križa Karlovac u sklopu projekta FEAD “Školski pribor i oprema za školarce u središnjoj Hrvatskoj“, započinje s podjelom školskog pribora od 5. do 8. razreda osnovne škole te odjeće i obuće za tjelesnu i zdravstvenu kulturu od 1. do 8. razreda osnovne škole. Kompleti školskog pribora sadrže školsku torbu, drvene bojice, tempera boje s kistovima, vodene boje s kistovima, flomastere, ravnalo, trokut, kutomjer, 35 bilježnica, mapu za likovni odgoj, pernicu praznu, 12 grafitnih olovaka s gumicom, 5 kemijskih olovaka, šiljilo, dvije gumice za brisanje, kolaž papir i metalni šestar.

Kompleti odjeće sadržavaju dvije majice, kratke hlače, trenirku i vrećicu za tjelesni odgoj, dok kompleti obuće sadrže jedan par platnenih tenisica za dvoranu i jedan par sportskih tenisica za van. Projektom su obuhvaćena djeca dosadašnjih korisnika projekta FEAD “Humanitarni paket za središnju Hrvatsku II“, koja će iduće školske godine polaziti osnovnu školu i to ukupno 42 učenika.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook