Prethodni članak
Sljedeći članak

Posjetite Radobojska ljetna događanja – evo rasporeda i detalja


Iz Radoboja pozivaju na još nekoliko vrlo zanimljivih događanja tijekom ljeta.

Projekcija filma ''Dnevnik Pauline P.''

U ponedjeljak su djeca sa velikim interesom pratila pustolovine Ide i Bennija i raznih dogodovština u neobičnoj školi životinja. U četvrtak, 18. srpnja, u 20:00 h u Muzeju Radboa nam slijedi završni dječji film „Dnevnik Pauline P.“ Zanimljiva ekranizacija dječjeg romana Nevena Hitreca nastala prema istoimenom romanu ujedno i školske lektire književnice Sanje Polak.

Dnevnik Pauline P. je film o Paulini P., gdje unutar školske godine pratimo njezine avanture u razredu i kod kuće te sve probleme koje ona uspješno savladava. Dnevnik Pauline P. opisuje dogodovštine i probleme s kojima se bori ova vrckava i brbljava dječja junakinja. Ulaz je slobodan.

Turnir dama u belotu

Športsko kulturna udruga građana „Josip Poljak“ Bregi Radobojski uz pomoć Općine Radoboj i Muzeja Radboa organizira u subotu, 27. srpnja s početkom u 19:00 sati turnir dama u belotu. Biti će to treći po redu turnir koji će se održati u prostorijama Muzeja Radboa. Kotizacija po ekipi iznosi 20 € uz dokup do polufinala u iznosu 20 €, a cjelokupni iznos ići će u nagradni fond te će bit novčano nagrađena prva 4 osvojena mjesta. Prijave za sudjelovanje ostvaruju se na brojeve telefona: Janko Cvetko 092/403-8266 i Ivan Vinceljak 098/182-3897

Večer skečeva KUD-a Krapina

KUD Krapina za ovogodišnja Radobojska ljetna događanja predstaviti će se sa nizom popularnih skečeva. Predstava će se izvesti u petak, 19. srpnja 2024. s početkom u 20:00 h na terasi Muzeja Radboa, Radoboj 34. Ulaz na predstavu je besplatan. Dođite svi pogledati ovu zanimljivu i humorističnu večer skečeva KUD-a Krapina. Ulaz na predstavu je besplatan!

Predstava ''Ljubaf'' Kerekesh teatra dolazi u Radoboj

Predstava „Ljubaf“ nalazi se na repertoaru Kerekesh teatra od 2014. godine. Dosad je doživjela 154 uprizorenja diljem cijele Hrvatske. U predstavi igraju renomirane hrvatske glumice i glumci: Ana Begić, Hana Hegedušić / Iva Šimić Šakoronja, Goran Koši, Jan Kerekeš i Ljubomir Kerekeš. Ovu odličnu predstavu nije potrebno posebno predstavljati osim što možemo reći da je iznimno popularna komedija kojoj posebnu dimenziju daju upravo ženski likovi. Najaktualniji problemi komedije su politički, ekonomski i društveni, a upravo je ljubav ta koja bi trebala biti uvijek najaktualnija. Ne propustite ovu kazališnu poslasticu koja će se odigrati u petak, 26.07.2024. u 20:00 sati na terasi Muzeja Radboa. Ulaz na predstavu je besplatan.

Ljetna ART&JOY radionica u Radoboju

Petak, 02. kolovoza 2024. u sklopu osmih Radobojskih ljetnih događanja s početkom u 18:00 h na rasporedu je art&joy radionica u Radoboju. Art&joy radionicu vodit će umjetnica Maja Vukina Bogović. Radionica će se održati u Hiži vinove loze, Radoboj 35. Rezervirajte svoje mjesto na broj telefona 091/725-7685.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook