Prethodni članak
Sljedeći članak

Radno je na području općine Bedekovčina, a izabrani su izvođači radova za izgradnju novih dječjih igrališta


Nakon provedenog postupka javne nabave izabran je izvođač radova za izgradnju dječjih i sportskih igrališta na području Općine Bedekovčina u 2019. godini.

Riječ je o dječjem igralištu kod Društvenog doma Grabe, sportskom igralište u Naselju Jalševec i dječjem igralište u Naselju Židovinjak. Odabrani izvođač radova je zajednica ponuditelja Ciglenica d.o.o. i Građevinar Hrvoj koji ovih su dana uvedeni u posao. Ukupna ugovorena vrijednost radova je 655.238,75 kuna. Izvođač će s radovima započeti 1. rujna ove godine, a rok za završetak radova je četiri mjeseca. Trenutno su tijekovi i radovi na izgradnji dječjeg igrališta i krajobraznog uređenja Doma Martinec Orehovički, čija ugovorena vrijednost iznosi 622.731,88 kuna, od čega 180.000 kuna financira Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja. Planirani završetak radova je listopad 2019. godine. Izvođač radova je Strojni iskop - transport Zajec.

Tako će se u 2019. godini na području Općine Bedekovčina izgraditi tri dječja igrališta, jedno sportsko igralište i jedno krajobrazno uređenje doma, a sveukupna vrijednost navedenih radova iznosi 1.277.970,63 kune.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook