Prethodni članak
Sljedeći članak

Šimunić predao svoju kandidacijsku listu za Sabor. Donosimo kompletnu listu


Viktor Šimunić u DIP-u je jutros predao kandidacijsku listu nezavisnih koji izlaze na izbore u 3. izbornoj jedinici, koja obuhvaća sjever Hrvatske.

"Vjerujem da je došlo vrijeme da netko konačno stane uz malog čovjeka. Vjerujem da se pozitivna atmosfera i okružje koje imamo u Oroslavju može preslikati i dalje. I iskreno vjerujem da se ovoj korupciji koja nas guši može stati na kraj", rekao je Viktor Šimunić, koji nema ambiciju biti premijer niti je premijerski kandidat, već samo saborski zastupnik.

Kandidati s liste su optimistični i očekuju ulazak i do troje kandidata u Sabor.

Na listi je i bivši predsjednički kandidat, Dario Juričan, poznat po svojoj 'borbi' protiv Milana Bandića, od kojeg je svojedobno i 'posudio' ime.

"Juričan i ja imamo iste ciljeve, samo se borimo na drugačije način. On kroz satiru, a ja govorim jasno i javno ono kaj bi trebalo mijenjati i zato mislim da mnogima ne pašem. Dosta je bilo toga da je stranačka iskaznica jača od svega, od pravosuđa, od policije, da je jača od naroda. Sve se može promijeniti samo treba biti dovoljno uporan, nepotkupljiv i treba biti svoj", komentirao je Šimunić nakon predaje kandidacijske liste.

Na pitanje novinara hoće li i kako nakon izbora, ako uđe u Sabor, podržati Vladu ako je formira ili HDZ ili SDP, rekao je da ga to mogu pitati 17. travnja navečer.

Donosimo kompletnu listu Viktora Šimunića s kojom izlazi na parlamentarne izbore u III. izbornoj jedinici:

1. Viktor Šimunić
2. Romeo Vincelj
3. Ines Debelić
4. Leonard Fulir
5. Petra Bolfek Belošević
6. Tina Dundović
7. Adalbert Turner
8. Josipa Gregorina
9. Darko Mirt
10. Martina Topolovec
11. Bartol Knezić
12. Mirta Marija Mušec
13. Branko Ferek - Jambrek
14. Dario Juričan

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook