Prethodni članak
Sljedeći članak

Uhićena dva Zagorca: Policija objavila detalje

  • policija uhićenja uhićen

    Foto: Ilustracija/Pixsell


U petak 26. srpnja u 6,50 sati, u Bobovju, prilikom nadzora prometa, policijski službenici Policijske postaje Krapina s ispostavom Pregrada, zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 48-godišnji hrvatski državljanin pod utjecajem alkohola od 2,26 promila i to za vrijeme dok mu je vozačka dozvola ukinuta zbog negativnih prekršajnih bodova prikupljenih temeljem pravomoćnih odluka.

 Također je utvrđeno kako je za osobni automobil isteklo važenje prometne dozvole te vozilo nije osigurano.


Vozač je uhićen i smješten u prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva-alkohola, nakon čega će zbog počinjenih prekršaja iz čl.199., čl.238., čl.286. i čl. 242. Zakona o sigurnosti prometa na cestama i čl.4. Zakon o obveznim osiguranjima u prometu biti doveden u nadležni Općinski sud.
 
Istig dana u 9,15 sati, policijski službenici Postaje prometne policije Krapina, u Humu Zabočkom, zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 44-godišnji hrvatski državljanin kojem je isteklo važenje vozačke dozvole i pod utjecajem alkohola od 2,47 promila.


Vozač je uhićen i smješten u prostorije policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva-alkohola, nakon čega će zbog počinjenih prekršaja iz čl.199. i čl.196. Zakona o sigurnosti prometa na cestama biti doveden u nadležni Općinski sud.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook