Prethodni članak
Sljedeći članak

Završavaju radovi, a očekuju se i novi na stadionu Zagorca


Zagorčev pogon, od najmlađih do najstarijih izuzevši veterane, je u potpunosti posvećen pripremama. Odigravaju se treninzi i pripremne utakmice pa su tako iza seniora Zagorca već četiri odigrana susreta uz dva poraza ( Trnje 2:3; Sesvete 3:4), jednu pobjedu ( HAŠK 2:0 ) i jedan neriješen susret ( Vrapče 1:1 ), pioniri su između ostalog pobijedili zagrebački Dinamo 3:1,itd.

Istovremeno, na glavnom terenu stadiona u Podgori krapinskoj traju radovi na ugradnji sustava automatskog navodnjavanja terena. Prije nekoliko dana posjetili smo stadion i uvjerili se da radovi odlično napreduju tako da će zasigurno prvu utakmicu prvenstva seniori Zagorca protiv Trnja 24. kolovoza odigrati na svom obnovljenom terenu.

Vjerujemo da je to samo početak obnove pomalo oronulog zdanja u Podgori krapinskoj te da će uskoro započeti radovi na izgradnji terena s umjetnom travom te potpuna rekonstrukcija i obnova pomoćnog terena što je zaista izuzetno važno jer preko 250 djece iz omladinskog pogona te seniori i veterani do sada koriste i koristili su samo jedan jedini teren – glavni travnjak u sportskom kompleksu u Podgori.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook