Prethodni članak
Sljedeći članak

Amon Đukez drugi na Otvorenom prvenstvu središnje Hrvatske u tenisu do 10 godina

Amon je pokazao veliki napredak u igri


U nedjelju 20. veljače u Ogulinu je održan drugi u nizu turnira Otvorenog prvenstva Hrvatske u tenisu do 10 godina, tkz. „zeleni turnir“. Organizator ovog natjecanja bio je Teniski klub Ogulin, a na turniru su imali prilike nastupiti djevojčice i dječaci do 10 godina.

Iz Hrvatskog Zagorja na prvenstvu je nastupio Amon Đukez iz Lobora, član teniskog kluba BK Hornets. Amon je na turniru odigrao četiri meča, te ostvario tri pobjede i jedan poraz u finalu „zlatne skupine“ od 1. nositelja turnira, Mateja Božičevića, člana teniskog kluba Frankopan iz Ogulina.

Amon je na prvenstvu pokazao veliki napredak u igri, a za koji treba također zahvaliti Amonovom treneru Branimiru Krmpotiću iz BK Hornetsa – teniske škole i akademije. Suradnja između Amona i trenera Branimira kreće u 5. godinu zajedničkog rada.

U ljetnim mjesecima treninzi se odvijaju na terenima ŠTK Zlatar, dok tijekom zimskih mjeseci Amon gotovo svakog dana na trening putuje u Zaprešić ili Zagreb pošto u Krapinsko-zagorskoj županiji ne postoji niti jedan teniski balon ili dvorana u kojoj bi tenisači mogli odraditi svoje treninge.  Amonov slijedeći nastup bi trebao biti idućeg vikenda u Zagrebu na turniru TK Viktoria na Zagrebačkom velesajmu.

Još članaka iz "Sport"

Facebook