Prethodni članak
Sljedeći članak

Bernard Gulić, pobjednik Kutije šibice vodi junire MNK Stubaki

Ekipa junira Malonogometnog kluba "Stubaki" iz Stubičkih Toplice nastupa na 6. malonogometnoj zimskoj lizi udruge roditelja LIMAČ ZAGIĆ u Zagrebu.


Ekipa juniora Malonogometnog kluba "Stubaki" iz Stubičkih Toplice nastupa na 6. malonogometnoj zimskoj lizi udruge roditelja LIMAČ ZAGIĆ u Zagrebu.

Juniori MNK "Stubaki" vodit će poznato ime hrvatskog velikog i malog nogometa Bernard Gulić. Gulić je dugogodišnji igrač Nogometnog kluba Inter iz Zaprešića, a sa ekipom PROMOTION PLAY osvojio je krajem prošle godine i najpoznatiji malonogometi turnir "Kutiju šibica 2102".
 
Za Malonogometni klub "Stubaki" nastupaju sljedeći igrači: Danijel Barišić, Ivan Relota, Marko Kučko, Leon Dragun, Karlo Lukanić, Matej Đaković, Tin Brezec, Dominik Rešetar, Tomislav Jedvaj, Petar Petek i Filip Šturlan (kapetan). Trener i voditelj ekipe je Bernard Gulić.

Sve rezultate i informacije o 6. malonogometnoj zimskoj ligi možete pratiti na web adresi kluba: www.mnk-stubaki.hr, kao i na facebook profilu: http://www.facebook.com/mnk.stubaki.

Još članaka iz "Sport"

Facebook