Prethodni članak

Borna Vidiček sa hrvatskom Socca reprezentacijom osvojio Egejski kup!


Nakon Lige prvaka u Socca nogometu i Hrvatska reprezentacija odigrala je pripremni turnir za Svjetsko prvenstvo koje će se ove godine u 12. mjesecu održati u Omanu. Turnir se igrao na istim terenima gdje i upravo završena Liga prvaka na Kreti u Grčkoj. Za reprezentaciju je nastupao i naš Zagorec Borna Vidiček, IZ Huma na Sutli, trenutno igrač zagorskog prvoligaša Jedinstva iz Svetog Križa Začretja. 

Na turniru su nastupale reprezentacije Poljska, Italija, Hrvatska i domaćin Grčka.
Hrvatska je u prvoj utakmici pobijedila Poljsku 3:2,drugu utakmicu su izgubili od Grčke rezultatom 4:1, da bi u zadnjoj utakmici razmontirali Italiju sa 6:0.

Za treće mjesto igrali su Grčka i Italija, gdje su domaćini bili bolji i osvojili treće mjesto.
Finalnu utakmicu Hrvatska je igrala je protiv Poljske i nakon vrlo dobre igre nakon 40. minuta Hrvatska je pobijedila rezultatom 3:1 i zasluženo osvojila Egejski kup. Izbornik Hrvatske reprezentacije Dino Kovač može biti zadovoljan prikazanom igrom i rezultatom na Egejskom kupu i sa velikim očekivanjima pripremiti se za nastup na Svjetskom prvenstvu  u Omanu. Čestitke i Borni Vidičeku koji je u sedam dana odigrao deset utakmica i osvojio Ligu prvaka i Egejski kup.

Još članaka iz "Sport"

Facebook