Prethodni članak
Sljedeći članak

Brozović napušta Inter za plaću od 100 milijuna eura! Bit će naš najplaćeniji sportaš


Hrvatski nogometni reprezentativac Marcelo Brozović (30) pristao je na nevjerojatnu ponudu saudijskog Al Nassra i odlazi u klub za koji nastupa Cristiano Ronaldo, tvrdi svjetski poznati stručnjak za transfere Fabrizio Romano.

Ostalo je još samo potpisati ugovore i obaviti liječničke preglede u petak prije potpisa trogodišnjeg ugovora za klub s Bliskog istoka. Inter je još u nedjelju prihvatio 23 milijuna eura odštete za hrvatskog reprezentativca. Dinamu će pripasti 10 posto, dakle 2,3 milijuna.

Danima je trajala transfer saga o veznjaku Intera koji je u osam i pol godina nastupio 330 puta za "nerazzurre", zabio 31 gol, 43 puta asistirao i poveo momčad kao kapetan u finalu Lige prvaka.

Od početka je Al Nassr grizao, tražila ga je i Barcelona, ali financijski nije mogla parirati puno bogatijim Arapima.

Nakon što je Marcelo odbio prvu ponudu od 20 milijuna eura, Al Nassr je odlučio naći se s igračem koji je imao malo veće prohtjeve. Na kraju je Hrvat taj koji je ponudio uvjete, uz plaću i bonus za potpis, u tri godine Marcelo će zaraditi 100 milijuna eura i tako postati najplaćeniji hrvatski sportaš!

U Milanu je, prema posljednjem ugovoru, zarađivao 11,1 mlijuna eura bruto, šest neto, dok je na vrhu bio Luka Modrić s 20 milijuna eura bruto.

Još članaka iz "Sport"

Facebook