Prethodni članak
Sljedeći članak

Cleveland (USA): Opet uspješan Androić

I u trećem nastupu za ekipu sveučilišta Cleveland Zvonimir Androić zabilježio je izvrstan nastup. Sa štafetom 400 yardi


I u trećem nastupu za ekipu sveučilišta Cleveland Zvonimir Androić zabilježio je izvrstan nastup. Sa štafetom 400 yardi mješovito (Androić, Dobies, Nišić, Grove) ponovno je osvojio prvo mjesto. Još jednom je pobijedio i na 200 yardi leđno, dok je na 200 yardi mješovito bio 4.


Kao član „C“ štafete svog sveučilišta na 400 yardi slobodno koja je nastupala van konkurencije ostvario je još jedan uspjeh. Zajedno s Dobiesom, Dueckerom i Groveom ostvarili su najbolje vrijeme od 3:09.82, dok je prvoplasirana štafeta imala vrijeme 3:14.06.

Prema izjavi koja se mogla pročitati na internetskim stranicama clevelandskog sveučilišta glavni trener plivačke ekipe Wally Morton bio je prepun riječi hvale za mladog zabočkog plivača. Morton je rekao da je Zvonimir ostvario svoje najbolje vrijeme na 200 leđno i da je prvi put nastupio na 200 mješovito i ostvario respektabilno vrijeme 2:00.65 i osvojio 4. mjesto.

Ekipno je momčad Cleveland State University Vikings ostvarila pobjedu nad sveučilištem St. Bonaventure rezultatom 160:82, što im je treća pobjeda u tri dosadašnja susreta.

Sljedeći nastup imaju već ovaj vikend protiv ekipe sveučilišta Miami iz Oxforda, Ohio.

Još članaka iz "Sport"

Facebook