Prethodni članak
Sljedeći članak

Crni vikend zagorskih klubova

Protekli vikend bio je crni za zagorske nogometne klubove koji se natječu u 4. Hrvatskoj nogometnoj ligi skupina Sredi


Protekli vikend bio je crni za zagorske nogometne klubove koji se natječu u 4. Hrvatskoj nogometnoj ligi skupina Središte A. Svih pet klubova je poraženo. Najgore je prošla Mladost iz Zaboka koja je poražena od Španskog 5:1. Još uz to najbolji pojedinac u redovima Mladosti bio je vratar Grabušić... Klanjec je s 3:0 poražen na gostovanju kod Tekstilca-Ravnice. Na gostovanju u Ogulinu poražen je i Zagorec iz Krapine 2:0. Schiedel je s minimalnih 0:1 izgubio od Ponikvi na svom terenu, isto kao i Tondach od Maksimira, s tom razlikom da je Tondach bio opasnija momčad, a i sudac nije dosudio čisti penal za momčad iz Bedekovčine.

U poretku najbolji je Zagorec na 7. mjestu s 32 boda. Tondach je 10. i ima 27 bodova. Klanjec, Mladost i Schiedel su na posljednja tri mjesta u poretku. Klanjec ima 21 bod, Mladost 20, a Schiedel samo 11 i već je gotovo siguran putnik u županijsku ligu.

U slijedećem kolu Zagorec dočekuje Croatiu 78 iz Žakanja i pobjeda krapinske momčadi dobro bi došla Klanjcu i Mladosti jer Croatia ima isti broj bodova kao i Klanjec, te bod više od Mladosti. I Klanjec i Mladost igraju kod kuće. Klanjcu dolaci vrlo čvrsta Sloga-Gredelj, a Mladost ugošćuje solidni Tekstilac-Ravnice. Tondach gostuje kod Kustošije i njihova pobjeda mnogo bi značila i njima samima, a i ostalim zagorskim klubovima. Posljednji Schiedel gostuje kod lidera prvenstva Maksimira.

Piše: T. Benčić

Još članaka iz "Sport"

Facebook