Prethodni članak

Danas poslijepodne veliki zagorski nogometni derbi u Podgori


Danas u 15,45 ŠRC Podgora biti će poprište velikog zagorskog derbija. Snage će u 8. kolu III. NL-centar odmjeriti trenutno dvije najbolje zagorske momčadi Zagorec KR i Gaj Mače. Krapinčani u derbi ulaze s devet pozicije i na kontu imaju 10 bodova, dok je Gaj Mače s tri boda više na visokom trećem mjestu.

Zagorski derbi obje momčadi očekuju u dobrom raspoloženju. Zagorec KR u prošlom je kolu došao do prvog gostujućeg boda kod Bistre (0:0), dok je Gaj na svom travnjaku uzeo sva tri boda protiv Vrapča. Zadnja utakmica ove dvije momčadi u III. NL-centar odigrana u Podgori završila je bez pogodaka, ali čvrsto vjerujemo da tako neće biti i danas.

Travnjak Zagorca KR biti će sigurni smo odlično pripremljen, pa će kvalitetni igrači kojih nedostaju ni na jednoj ni na drugoj strani sigurni smo imati „što za reći“. Treneri Šeperac i Glavica po našim bi saznanjima trebali suprotstaviti najjače snage u ovom trenutku, a nadamo se i velikom broju gledatelja u Podgori, ove dvije momčadi to zaslužuju.

Prvi sudac utakmice je Tin Debogović (Bjela Gorica), a njegovi pomoćnici će biti Patrik Deverić (Velika Gorica) i Ivan Batušić (Jastrebarsko).

Parovi 8. kola III. NL-centar

Subota 19.10. u 15,45 sati:

ZAGOREC KR – GAJ MAČE

Trešnjevka – Ravnice

Tigar SN – Mladost P

Vrapče – HAŠK 1903

Dinamo OO – Bistra

Maksimir – Samobor

Sava Strmec – Ponikve (nedjelja 20.10. u 15,45 sati)

Još članaka iz "Sport"

Facebook