Prethodni članak
Sljedeći članak

Jedno veće iznenađenje

Osmina finala Kupa NS KZŽ


Odigrane su utakmice osmine finala u Zagorskom nogometnom kupu. Kako to često biva u kupu, ne može bez iznenađenja. A u svakom slučaju pod iznenađenje spada pobjeda NK Matija Gubec protiv Golubovca. Županijski ligaš, koji je još prošle sezone igrao 2. ŽNL; i u prvenstvo je krenuo vrlo dobro, a sve je začinio pobjedom u kupu protiv ekipe, koja je u 4. NL središte vezala tri pobjede bez primljenog gola.

Pobjedu je donio Robert Glavač u 68. minuti i sučevoj nadoknadi. Dvije su utakmice završile sa minimalnim rezultatom i to se i očekivalo Rudar DZ je sa 1:0 prošao protiv Inkopa, koji igra sjajnu sezonu u 1. ŽNL, a Jedinstvo je sa 2:1 u okršaju dva županijska prvoligaša svladalo Stražu. U još jednom takvom okršaju, Pregrada je bila uvjerljiva kod Oroslavja i izbacila ga je sa 5:2. Od zagorskih klubova koji igraju 4. NL središte, uvjerljivi su bili Tondach 4:0 protiv Stubice i Mladost Zabok 8:1 kod Ivančice. Trećeligaši također nisu imali problema. Zagorec KR je sa 5:1 slavio kod Oštrca, dok je još ranije Gaj Mače sa 9:1 pobijedio u gostima Đalski.

Četvrtfinale je planirano za 9. listopada. Pregrada će dočekati Haj Mače, Matija Gubec zabočku Mladost, Jedinstvo je domaćin Tondachu, a Rudar DZ će igrati protiv Zagorca KR. 

Još članaka iz "Sport"

Facebook