Prethodni članak
Sljedeći članak

Klanjec startao gostujućim remijem

1. kolo IV. NL-središte Zagreb - skupina A, Prečko - KLANJEC 0:0


Klanjec je u novu sezonu startao remijem u gostima kod Prečkog. Bila je to dinamična utakmica, ali gotovo bez pravih šansi. Domaćin je povremeno  imao nešto više od igre, ali Klanjec se odlično nosio s  pokušajima pritiska domaćina  i veći je dio utakmice bio ravnopravan protivnik. Najbolju priliku domaći su imali u 12. minuti kada Cho s 12 metara puca preko gola i ne koristi jednu od rijetkih pogrešaka gostujuće obrane. Klanjec je u prvom dijelu imao jednu opasnu situaciju koju je kreirao Vrabec, ali njegov ubačaj prema K. Pavliniću u posljednji je trenutak očistila domaća obrana. U nastavku gotovo ništa bitno. Domaći su pokušali s preskakanjem igre i konstantnim ubacivanjem u kazneni prostor Klanjca nešto učiniti, no nisu imali uspjeha u tome. S druge strane Klanjec je pokušao izaći u nekoliko kontri, ali također bez uspjeha.

PREČKO - KLANJEC 0:0
ZAGREB: igralište NK Prečko, GLEDATELJA: 100, SUCI: Al Issa, Kovač i Lasić.
PREČKO: Klanjčić, Kolak (70' Pušić), Jaković (81' Dojder), Župan, Omeragić, Baltić, Grubišić (81' Pušić), Cho (70' Bočvarov), Stipić, Jurčić (86' Gjurasek), Jakovljević.
KLANJEC: Žigman, Bogović (86' Humski), Brlek (90'+2 Novak), Zrnc, Drčić (81' F. Pavlinić), Trbušić, K. Pavlinić, Vrabec, I. Petrišić, Iveković. TRENER: Dragutin Tomašković

Još članaka iz "Sport"

Facebook