Prethodni članak
Sljedeći članak

Krenula sezona za zagorske klubove 

Mini rukomet 


Krenula je sezona u mini rukometu za zagorske klubove. U Zaprešiću je u subotu na rasporedu bilo prvo okupljanje u Mini rukometnoj ligi ZRS-a za dječake i djevojčice. RK Bedekovčina i RK Zagorec odigrali su prva tri kola u konkurenciji dječaka. Točnije rukometaši Bedekovčine su odigrali dva kola, jer se jedan protivnik ZG Dubrava 2 nije pojavio pa su tu utakmicu dobili bez borbe 5:0. U uvodnoj utakmici prejak je bio Metalac 2 sa 19:7, a Metalac 1 je pak slavio sa 17:8. Pored toga u prijateljskoj utakmici, koja je nadomjestila propuštenu, Bedekovčina je sa 11:10 pobijedila Zagreb. Za Bedekovčinu su igrali: David Tomorad, Petar Kopljar, David Habulin, Martin Novosel, Mihael Cujzek, Franko Labaš, Patrik Lacković, Fran Fabijan Cankovski i Rok Markuš; trener Denis Mikulec.

RK Bedekovčina Mini Zaprešić

Zagorec je pak na početku pobijedio ekipu Maksimir Pastela 2 7:4, nakon toga odigrao je 5:5 protiv ekipe Mladost Sv. Martin, dok je u trećoj utakmici poražen od ekipe Odema Dugave 6:8. Iako je riječ o natjecanju dječaka, Zagorec u ovaj kategoriji ima mješovitu ekipu za koju su igrali: Tena Bucifal, Dora Belošević, Helena Koprivnjak, Nika Markovina, Klea Horvat, Stefani Leljak, Ivan Jurman, Toni Haramina i Gabriel Kušer; trenerica: Ana Čiček Golub.

RK Zagorec Mini Mješovita ekipa

U konkurenciji djevojčica natječe se Zagorec i na prvom je okupljanu odigrao dvije utakmice, protiv Trešnjevke i Trešnjevke 2. Od prve ekipe Zagorec je izgubio 3:10, ali je drugu pobijedio 5:1. Za Zagorec su igrale: Tena Bucifal, Dora Belošević, Helena Koprivnjak, Nika Markovina, Klea Horvat, Stefani Leljak; trenerica: Ana Čiček Golub.

RK Zagorec Mini Djevojčice

Već u nedjelju startala je mini rukometna liga 2024/25 u Rugvici. RK Bedekovčina se natječe sa dvije ekipe u godištima 2016. i 2014. Ekipa U 8 (2016. godište odigrala je tri utakmice i upisala jednu pobjedu i to sa 5:4 protiv Karlovca. Srednjoškolac (BiH) slavio je sa 13:2, a Jamnica sa 10:2. Za Bedekovčinu su igrali: Josip Žegrec, Mihael Tenšek, Andrija Novosel, Adam Tenšek, Rok Markuš, Michael Novosel, Vid Jošua Bejuk; trener Denis Mikulec. U ovoj kategoriji inače natječe se 17 ekipa. U kategoriji 2014. godišta (U – 10) natječe se 13 ekipa, a Bedekovčina je na prvom okupljanu odigrala četiri utakmice i sve četiri izgubila: od Nove Gradiške 7:10, od Cepelina iz Cazina (BiH) 6:9, od Kozare Gradiške (BiH) 6:10 i od Marofa 7:13. Za Bedekovčinu su u ovoj kategoriji igrali: David Tomorad, Petar Kopljar, Martin Novosel, Mihael Cujzek, Patrik Lacković, Fran Fabijan Cankovski, Lovro Blažinić, Erik Vurnek; trener Denis Mikulec. 

RK Bedekovčina Mini Rugvica

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook