Prethodni članak
Sljedeći članak

Krenuo veliki turnir u Poznanovcu! Evo rezultata prvog dana uz jedno iznenađenje


Nogometni klub "INKOP" organizira tradicionalni turnir u nogometu za seniore i veterane. Na turniru sudjeluje 8 seniorskih i 8 veteranskih ekipa. Turnir je počeo jučer prvi utakmicama četvrtfinala u obje konkurencije. Program su otvorili domaći veterani, naime u općinskom derbiju sastali su se Inkop i Tondach, a slavili su veterani Tondacha sa 3:1. Zagorec Krapina je u drugoj veteranskoj utakmici pobijedio Ivančicu iz Zlatar Bistrice ali tek nakon penala 9:8 (1:1). Zatim su na teren izašli seniori, a opet je viđen općinski derbi, koji je iznenađujuće dobio Inkopa svladavši novog hrvatskog trećeligaša nakon penala 5:4 (1:1). U zadnjoj utakmici jučerašnjeg programa Klanjec je pobijedio Jedinstvo (j) sa 3:0.

Današnji program u 14.30 sati otvorit će revijalna utakmica Gaj Mače 2 – Lobor. Nakon toga u 16 sati sastaju se u seniorskom četvrtfinalu Rudar DZ – Ivančica i Gaj Mače – Oroslavje, da bi današnji program završili veterani utakmicama Matija Gubec – Mladost MB i Rudar M – Oštrc. No, valja dodati kako Mladost MB još nije potvrdila dolazak, pa bi u slučaju da se ne pojavi, Matija Gubec prošao u polufinale, a revijalno bi odigrao utakmicu protiv domaćina.

Sutra su na rasporedu  polufinalni susreti, a u ponedjeljak susreti za treće mjesta te finala. Do sada poznat je jedan par polufinala kod veterana, a to je Tondach – Zagorec KR, a kod seniora Inkop i Klanjec čekaju svoje protivnike.

Organizator poziva sve ljubitelje nogometa da dođu te uživaju u odličnom nogometu uz bogatu ponudu hrane i pića te glazbu uživo.

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook