Prethodni članak
Sljedeći članak

Najava 9. kola I. ŽNL KZŽ: Radoboj ili Gaj?

Radobojčani su ovaj tjedan već imali jedan nogometni spektakl, ali humanitarnog karaktera kada su ugostili Humane zvijezde. No u srazu protiv Gaja neće biti milosti.


Radobojčani su ovaj tjedan već imali jedan nogometni spektakl, ali humanitarnog karaktera kada su ugostili Humane zvijezde. No u srazu protiv Gaja neće biti milosti. Ulog je velik. U slučaju poraza, žuti bi zaostali za Gajem sedam bodova i gotovo bi ispali iz igre za naslov.

Domaći travnjak zna biti prednost, ali u slučaju ova dva protivnika i ne mora to biti. Čeka nas neizvjesna utakmica u kojoj će nadamo se bez obzira na njenu važnost najviše profitirati gledatelji.

Lider Klanjec dočekuje Rudar iz Mihovljana koji je na osmom mjestu, no nogometaši iz Mihovljana spremni su svakom zagorčati život. Uostalom otkinuli su bod Radoboju, pa misle zašto to ne učiniti i Klanjcu. Ipak Klanjec je favorit i sigurno će učiniti sve da nastavi ovaj sjajan niz.
Na nedjeljnoj matineji Mladost je veliki favorit protiv Stubice. Utakmica za sladokusce trebala bi se odigrati u Humu na Sutli između Straža i Jedinstva. Inkop je zabio prvi gol, a sada lovi i prvu pobjedu, no nešto se pita i Mladost iz Marije Bistrice.

Prvu će pobjedu pokušati dohvatiti i Zagorec iz Velikog Trgovišća protiv Tondacha, a Schiedel će svoj put prema sredini pokušati trasirati preko Rudara iz Dubrave zabočke. To mu neće biti lako s obzirom da znamo da je Rudar opasniji u gostima nego kod kuće.

Parovi 9. kola I. ŽNL KZŽ

Nedjelja 20. 10. u 10 sati:
MLADOST (Z)-STUBICA
Nedjelja 20. 10. u 15.30 sati:
RADOBOJ-GAJ
ZAGOREC (VT)-TONDACH
KLANJEC-RUDAR (M)
INKOP-MLADOST (MB)
STRAŽA-JEDINSTVO
SCHIEDEL-RUDAR (DZ)

Još članaka iz "Sport"

Facebook