Prethodni članak
Sljedeći članak

Najnaj ˝Kavez˝ odnio Renault auto Krešo

Malonogometna ekipa Renault auto Krešo iz Krapine pobjednik je trećeg izdanja popularnog malonogometnog turnira ˝ Kavez


Malonogometna ekipa Renault auto Krešo iz Krapine pobjednik je trećeg izdanja popularnog malonogometnog turnira ˝ Kavez˝ u Donjoj Stubici koji se odigrao u sklopu masters TOP 8 serije turnira u malom nogometu za 2007. godinu.

Pod generalnim sponzorstvom caffe bar-a TIN iz Donje Stubice u dosad najjačem izdanju ovog turnira nastupilo je 20 ekipa iz čitavog Hrvatskog zagorja. Od prvih susreta turnir je pokazivao da nastupa nekoliko odličnih malonogometnih ekipa, ali nemilosrdni kup sistem već u prvim susretima spojio je jake momčadi u međusobne obračune.

Tako je već u ranoj fazi turnir napustila ekipa Mlin i keramika Jagić koja je pokazala odličnu igru, ali bolja je bila Niskogradnja Veverec/Oro plast, a ekipa MNK Stubaki iz Stubičkih Toplica nije mogla preko prvih pobjednika turnira, ekipe Alan Ford iz Donje Stubice.

Nakon utakmica prvog i drugog kola u četvrtzavršnici tako je slijedio obračun Niskogradnje Veverec/Oro plast i ekipe Inox agro Krapina ( 3 : 1 ), Mesnica Lasić dobila je BB automobile iz Zaboka ( 4 : 1 ), ekipa Sima Krapina dobila je Ugostiteljstvo Jedvaj iz Gornjeg Jesenja ( 5 : 1 ), a Renault auto Krešo namučio se sa ekipom Ugostiteljstvo, limarija i vodovod Hrčić ( 2 : 0 ).

U polufinalu Niskogradnja Veverac/Oro plast prošla je Mesnicu Lasić ( 3 : 0 ), a Ranault auto Krešo ekipu Sima ( 2 : 0 ).

Za treće mjesto Mesnica Lasić lako se obračunala sa umornim dečkima iz Sime ( 6 : 1 ), a u neizvjesnom i zanimljivom finalu pomlađena ekipa Renault Auto Krešo odlično je nametnula svoj ritam i pobijedila, po imenima puno renomiraniju Niskogradnju Veverec/Oro plast ( Čuljak, Đulvat,Šekrst,Grcić..) sa 3 : 2 preokrenuvši zaostatak od 0:1 i manjak isključenog igrača.

Renault auto Krešo imao je najboljeg igrača turnira ( Ivan Kovačec ) i najboljeg golmana (Ernest Malarić), dok je najbolji strijelac turnira bio Jurica Dragčević iz Mesnice Lasić sa 10 postignutih golova.

Turnir su odlično odsudili Saša Filipović i Dalibor Strugar iz D.Stubice.

Uz odličnu organizaciju treba istaknuti vrlo korektnu i fer igru svih ekipa što je rezultiralo sa vrlo malim brojem prekršaja ( niti jedan kazneni udarac na turniru ) i čak 105 postignutih golova u 19 utakmica.

Tablica Natjecanja za «TOP 8» nakon završenog osmog turnira

Mal - Gal
Renault auto Krešo
«M» klub Macelj
Niskogradnja Veverec – Oroplast Oroslavlje
Gaj HS Krapina
K.U. «Sv. Juraj» Hlevnica
Trgovina Merx
Gea Hromec - Putkovec
Auto prijevoz Smiljanec
Gorup
M 3 Legea
Liberty Jesenje
Radio Kaj
Inox agro
TD Gradnja
Nenadi
Aso ponos Krapina
Šogori
Nikad skupa
Mlin i keramika Jagić
Sv. Vid
Mesnica Lasić
Ida Nova – Novi dvori
Božidar Brumen
Sima Krapina

Još članaka iz "Sport"

Facebook