Prethodni članak
Sljedeći članak

Nastupilo čak 38 mladih tenisača i tenisačica

Turnir u Crvenom i Narančastom tenisu u Zlataru


Na terenima Športskog teniskog kluba Zlatar u subotu je održan  Turnir u Crvenom i Narančastom tenisu iz kalendara TSKZŽ.  Nastupili su mladi  tenisači tenisačice iz Pregrade, Sv. Križa Začretja, Zaboka i Oroslavja i domaći Zlatarski tenisači.  

U četiri kategorije nastupilo je ukupno 38 natjecatelja. U ovim kategorijama, dječaci i djevojčice nastupaju zajedno. U kategoriji Crveni tenis (do 9 godina), u skupinama su bili najbolji Lovro Orsag, Lorena Novosel i Martin Rogina, svi ŠTK Zlatar, a u razigravanju  Martin Rogina dolazi do ukupne pobjede, ispred Maše Pospiš (TK Gorica) i polufinalista Lorene Novosel (Zlatar) i Aleksa Bočkaja (Oroslavje).

U Narančastom tenisu, kroz dvije skupine, u finale dolaze Martin Rogina i Noemi Leško (TK Gorica) i u napetoj završnici mladi Zlatarščan odnosi pobjedu. Kategorije Crveni Veliki i Narančasti Veliki, uvedene su da i starija djeca koja su tek počela trenirati mogu osjetit draži  natjecanja, i za te kategorije se ne vodi rang lista pri TSKZŽ.

U kategoriji Crveni  Veliki najbolja je bila Viktorija Celjak (TK Zabok), a u kategoriji Narančasti Veliki po skupinama su bili najbolji Tena Jureša i Nikola Šaronja  (TK Zabok). ''Svi natjecatelji  su osim odlične igre, pokazali  i vrhunsko sportsko ponašanje, čestitke roditeljima i trenerima koji ih vode.'' rekao je tajnik TSKZŽ Krešo Klemar. 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook