Prethodni članak
Sljedeći članak

Neugodan poraz Gaja u Bjelovaru

Pred početak prvenstva i domaću utakmicu u protiv Kurilovca Gaj visoko poražen od Bjelovara

  • Franjo Pužin

    Franjo Pužin


Nogometaši Gaja teško su poraženi na "generalci" pred prvenstvo u Bjelovaru od istoimenog domaćina. Krajnji rezultat bio je 6:0, iako je Gaj do 60. minute držao rezultat 0:0, no čim je trener Pužin počeo raditi izmjene krenuo je pravi potop Gaja koji je u periodu od 60.-68. minute primio čak tri pogotka, a onda još tri u zadnjih deset minuta. Igrači iz "drugog plana" jednostavno se nisu snašli protiv raspoloženog domaćina.
-Poraz je neugodan, ali mi je otvorio oči. Moja momčad trenutno ima snage za sat vremena igre i morat ćemo puno raditi na kondicijskom planu. Do 60. minute smo se dobro držali, a nakon toga smo izgledali kao veterani. Čeka nas težak rad, pogotovo na kondcijskom planu - riječi su novog trenera Gaja, Franje Pužina.

U nedjelju u Maču prvenstveni ogled protiv Kurilovca

U utorak će Gaj odigrati pripremnu utakmicu protiv Rudara DZ, u kojoj bi trebao nastupiti sastav koji će istrčati u nedjelju 27. veljače u 18. kolu III. HNL-središte u Maču protiv Kurilovca.
-Sastav za prvu utakmicu već imam u glavi, imam još neke sitne dvojbe koje ću riješiti nakon pripremne utakmice protiv Rudara DZ. Što se tiče Kurilovca radi se o nezgodnoj momčadi koja može svakoga pobjediti i koja je već dugi niz godina stabilan prvoligaš. Moramo ovaj tjedan maksimalno iskoristiti za pripremu i idemo na pobjedu. U Maču moramo svaku utakmicu biti favoriti - najavio je gostovanje Kurilovca u Maču Pužin.
Utakmica između Gaja i Kurilovca igra se u nedjelju 27.2. u Maču, s početkom u 11 sati.

BJELOVAR - GAJ MAČE 6:0 (0:0)
STRIJELCI: 1:0 Okić 60', 2:0 Hairlahović 65', 3:0 Faić 68', 4:0 Tadić 80', 5:0 Radošević 87', 6:0 Tadić 90'.
BJELOVAR: Gavranović, Mario Nikolić, Marin Nikolić, Šantalab, Hajdarović, Arap, Kosanović, Hairlahović, Faić, J. Pranjić, M. Pranjić. JOŠ SU UŠLI: Perić, Okić, Tadić, Ljevar, Kočiš, Jurčević, Radošević, Lalić, TRENER: Luka Bilobrk
GAJ MAČE: Bobinec, Šinko, Deak, Vukadin, Sambol, Brlečić, Josipović, Haramustek, Kotarski, Cvrtila, Šaban. JOŠ SU IGRALI: Strahonja, T. Benčić, Čehulić, Hadžić, Starjački, Krznar, Krpanec. TRENER: Franjo Pužin

Još članaka iz "Sport"

Facebook