Prethodni članak
Sljedeći članak

Odigrano 9. kolo pikado lige Krapinsko - zagorske županije

Odigrani su susreti 9. kola pikado lige Krapinsko - zagorske županije.


Odigrani su susreti 9. kola pikado lige Krapinsko - zagorske županije. Derbi kola odigran je u Štrucljevu gdje su se susreli prvi i drugi na ljestvici, Kod Golubeka i Juraj Centar. Dramatičan meč završio je rezultatom 8 : 8, iako je pobjeda vrlo lako mogla otići i na jednu i na drugu stranu.

Time su te dvije momčadi ostale jedine neporažene u ligi. Na gostovanju u Zaboku, ekipa Žile iz Huma na Sutli pobijedila je domaći Four Roses rezultatom 9 : 7. Rebel je kod kuće bio bolji od Mišak/Pik Dame s uvjerljivih 13 : 3, dok je u krapinskom derbiju Oluja bila uspješnija od Mon Amia rezultatom 10 : 6.

U zadnjem susretu 9. kola, Poslon je upisao prvu pobjedu u ligi porazivši CB Coronu rezulatom 9 : 7 te se tom pobjedom maknuo sa začelja ljestvice. Ekipa 3 u 1 bila je slobodna u ovom kolu.

Na prvom mjestu je ostala ekipa Kod Golubeka sa 20 bodova iz 8 susreta, dok je Juraj Centar drugi sa bodom manje, ali i utakmicom manje. Žile su ostale na trećem mjestu sa 15 bodova, a slijede ih Rebel i Mon Ami sa bodom manje. Four Roses, Oluja i 3u1 imaju po 11 bodova, a ekipa Mišak / Pik Dama je sakupila 6 bodova do sada.

Na začelju ljestvice CB Corona i Poslon su zamijenili mjesta te je sada Corona posljednja u ligi sa 1 bodom.

Parovi 10. kola :

Mišak/Pik dama - CB Corona
Juraj Centar - Oluja
Poslon - Kod Golubeka
Žile - Rebel
3u1 - Four Roses
Mon Ami - slobodan 10. kolo

Još članaka iz "Sport"

Facebook