Prethodni članak
Sljedeći članak

Odličan nastup limača AK Zabok u Sisku



U Sisku je održano 2. kolo Hrvatske atletske lige-sjever za limače, koje je okupila 279 najmlađih atletičara i atletičarki iz 24 kluba ove regije. Limači AK Zabok u jakoj su konkurenciji osvojili odlično drugo mjesto, dok su limačice AK Zabok na kraju bile jedanaeste. Velika večina članova u Sisku je popravila svoje najbolje rezultate. Blaž Grabušić istaknuo se pobjedom u vortexu, dok je na 300 metara bio treći. Gabriel Lisica osvojio je drugo mjesto na 300 metara, a Marko Pavlović isti je rezultat polučio u utrci na 60 metara. Kod djevojčica se drugim mjestom u utrci na 300 metara istaknula Mia Mucak. Osim njih nastupili su: Fran Besednik, Gabrijel Horvat, Mihael Lisica, Fran Đukez, Luka Futak, Irisa Pelin, Sara Bunćec i Stela Špoljar.

Štafeta limača Zabok I (M. Lisica, F. Besednik, G. Horvat, B. Grabušić)   u utrci na 4x60 metara osvojila je 6. mjesto, dok je štafeta Zabok II (G. Lisica, F. Đukez, L. Futak, M. Pavlović)  u istoj disciplini osvojilla 12. mjesto. Štafeta limačica (S. Bunčec, S. Špoljar, M. Mucak, I. Pelin)  osvojila je 15. mjesto u istoj disciplini.

Glavni trenera kluba, Matija Grabušić, bio je s pravom zadovoljan rezultatima svojih najmlađih pulena, a veliko je ovo priznanje i za njega osobno i pokazatelj da je klub na pravom putu.

Još članaka iz "Sport"

Facebook