Prethodni članak
Sljedeći članak

Oroslavčanke uzele sve

Velika dominacija kadetkinja ŠRK Klen na 67. Sletu HŠRS za kadete i kadetkinje u lovu ribe udicom na plovak


Na popularnoj "Šoderici" u Koprivnici održan je 67. Hrvatskog športskog ribolovnog saveza u lovu ribe udicom na plovak za kadete i kadetkinje. Među jedanaest ekipa kadetkinja našle su se i kadetkinje ŠRK Klen iz Oroslavja. One su u potpunosti dominirale na ovom natjecanju. Uzele su sve tri pojedinačne medalje, a naravno samim time i ekipno su bile prve. U dva dana ribolova osvojile s pet prvih i jedno treće mjesto. Pojedinačno prva je bila Lucija Tuđa, druga Martina Halužan, a treće Vanesa Mišar.

Svoje zasluge u ovom rezultatu svakako ima i kapetan Anđelko Pregiban, te logistička ekipa koju su činili Nikolina i Martina Pregiban, Alena Mojiška i Tomislav Halužan.

-Svojim rezultatom i ponašanjem na natjecanju naše su djevojke dostojno predstavljale ŠRS KZŽ i ŠRK "Klen" Oroslavje i naš Grad Oroslavje. Ovo je dokaz da se isplati ulagati u djecu i da je to jedini ispravni put. Zahvaljujemo se svim sponzorima i donatorima na pomoći - riječi su predsjednika ŠRK Klen, Srećka Musije.

Ovim sjajnim rezultatima kadetkinje Klena izborile su pravo nastupa na Kupu HŠRS u lovu ribe udicom na plovak koji će se ovog vikenda održati u Bilju.

Još članaka iz "Sport"

Facebook