Prethodni članak
Sljedeći članak

Počele prijave za 20. Malonogometni turnir Štuparje

Prijave se primaju do 13. kolovoza do 20 sati


Dan prije Velike Gospe, 14. kolovoza, već tradicionalno održat će se malonogometni turnir Štuparje, ali ove godine uz lijepu obljetnicu, s obzirom da je ovo 20. turnir.

Ovo je turnir koji je oduvijek izazivao posebnu pozornost u malonogometnim krugovima jer bio je jedan od rijetkih na području bivše općine Krapina gdje papirnati favoriti nisu često okusili slast pobjednika.

Tako je u sjećanju turnir od prije oko petnaestak godina kada je i prije samog početka za pobjednika „proglašen“ Mal – Gal pun slovenskih i hrvatskih reprezentativaca, da bi u finalu sa odlično igrom i dobrom razlikom (8:3, ako se dobro sjećam, op.a) slavila ekipa španera iz M klub Maclja predvođena Ivicom Petekom i Damirom Repincom.

Ove godine „zasigurno“ možemo očekivati dobar mali nogomet, ali ne i tko će osvojiti ovaj prestižni turnir jer na njemu su velika iznenađenja vrlo česta.
Prijave za turnir su već počele, kotizacija iznosi 100 eura, i traju do 13. kolovoza do 20 sati (pozivom na mobitel broj 098 587 014), da bi istog dana u 21 sat bilo izvršeno i izvlačenje parova.

Nagrade su vrlo bogate te će tako uz pehare ekipe dobiti novčane nagrade – prva 1000 eura, druga 500 eura, treća 250 dok će četvrto plasirana ekipa dobiti samo pehar. Predviđene su i pojedinačne nagrade za najbolje pojedince turnira.

Turnir počinje 14. kolovoza u 18 sati. Uz bogate nagrade, gurmansku ponudu te za dobru zabavu pobrinut će se Podvinčani.

Još članaka iz "Sport"

Facebook