Prethodni članak
Sljedeći članak

Počinje malonogometno SP Zagorja-Grad Zlatar

Nakon burnog odjeka diljem Zagorja, a i šire, u petak počinje zlatarski megaspektakl SP Zagorja – Grad Zlatar. Slu


Nakon burnog odjeka diljem Zagorja, a i šire, u petak počinje zlatarski megaspektakl SP Zagorja – Grad Zlatar. Službeno otvorenje prvenstva planirano je za 18 sati uz brojna iznenađenja i zabavni program, te svirku kućnog benda Steel Wheels.

Prva utakmica na rasporedu je od 19,45 sati. 32 ekipe igrat će prema rasporedu momčadi na SP-u u Njemačkoj, a imena zemalja dodijeljena su im na izvlačenju kojem su prisustvovali predstavnici ekipa.

Prije svake tekme napravit će se skupna fotografija ekipa koja će biti stavljena na web stranicu prvenstva www.spzagorja.com, a izjave predstavnika biti će uvrštene u emisiju ´Kostobran´ koja će se svakodnevno emitirati na zagorskim radio postajama Zlatar, Hrvatsko zagorje Krapina, Stubica, Marija Bistrica i 049 Krapina.

Osim na službenoj stranici prvenstva, vijesti će biti objavljivane i na portalu Zagorje.com, a priloge o zlatarskom nogometnom spektaklu snimat će i varaždinska TV, dok je glavni tiskovni pokrovitelj Zagorski list.

Sponzori zlatarskog prvenstva koji su uključeni u nagradni fond su Tele 2, Ožujsko pivo, Grawe osiguranje, Media 32, Zagorje.com i Zagorski list.

Pobjedničkoj ekipi pripast će nagrada od 6000 kuna.

Još članaka iz "Sport"

Facebook