Prethodni članak
Sljedeći članak

Polovičan uspjeh rukometašica Zaboka u Prelogu


U drugom kolu Međužupanijske lige mlade rukometašice Zaboka gostovale su u Prelogu gdje su odigrale dvije utakmice. Kao po nekom svom ustaljenom običaju jednu su pobijedile, a jedno izgubile, ali svakako zaslužuju čestitke za upornost i borbenost.

U zanimljivoj utakmici protiv Radnika Zabočanke su slavile rezultatom 22:19. Imale su pet golova viša na poluvremenu (15:10), no rukometašice Radnika u samoj su završnici uspjele vratiti stvari na početak i izjednačiti na 19:19. Ipak u samoj završnici rukometašice Zaboka bile su prisebnije i s tri uzastopna gola došle do vrijedne pobjede (22:19). U pobjedi su ekipu trenera Zorana Despenića prevodile Jana Pihač i Ana Borovčak koje su postignule po osam golova.

Domaća ekipa Preloga bila je jednostavno prejaka za Zabočanke, Već su na poluvremenu imale manjak od sedam golova (5:12), da bi domaće na kraju slavile s 18 golova viška (9:27). Najefikasnija u ekipi Zaboka bila je Jana Pihač sa 4 gola, dok je domaće predvodila Lara Begović sa čak 12 postignutih golova.

ZABOK - RADNIK 22:19 (15:10)

ZABOK: Piljek, Vančina, Brezak 1, Jurina, Penezić, Matečić, Lazar, Ostojić 2, Futivić 2, Markulin, Pihač 8, Tuđa, Horvat, Borovčak 8. TRENER: Zoran Despenić

ZABOK - PRELOG  9:27 (5:12)

ZABOK: Piljek, Vančina, Brezak 1, Jurina, Penezić, Matečić, Lazar, Ostojić 1, Futivić 1, Markulin, Pihač 4, Tuđa, Horvat, Borovčak 2. TRENER: Zoran Despenić

Još članaka iz "Sport"

Facebook