Prethodni članak
Sljedeći članak

Prezentiran malonogometni turnir TOP 8

Udruga « ŠUT « iz Krapine nastavlja razvijati svoj projekt umrežavanja najpoznatijih malonogometnih turnira


Udruga « ŠUT « iz Krapine nastavlja razvijati svoj projekt umrežavanja najpoznatijih malonogometnih turnira diljem Krapinsko – zagorske županije u jedinstven sustav bodovanja kojemu je cilj iznjedriti osam najboljih momčadi malonogometne sezone pored nama.


Najboljih osam bi potom igralo završni TOP 8 Masters početkom prosinca 2007 u Krapini. U tom kontekstu dečki iz ŠUT-a okupili su predstavnike malonogometnih turnira kao i ostale športske djelatnike te predstavnike medija u nedjelju 25. 3 u restoranu « Tabor « u Lupinjaku.

Cilj ovog radnog sastanka bila je medijska prezentacija cjelokupnog projekta kao i usklađivanje određenih detalja koji bi potom ušli u Pravilnik cjelokupnog natjecanja kao i u pravilnik samog finalnog TOP 8 Mastersa u Krapini. Rasprava je bila intezivna sa mnogobrojnim sugestijama prisutnih, ali je oduševljenje samim projektom u svakom trenutku nadilazilo eventualne razlike u mišljenjima.

Zajednički zaključak prisutnih je da cjelokupni projekt treba apsolutno podržati, a eventualne nedostatke sljedeće godine doraditi i tako ovu manifestaciju učiniti tradicionalnom. Zaključak sastanka je također da svi prisutni trebaju raditi na promociji samog projekta neovisno o tome što eventualno nisu u svojstvu organizatora jer je uspjeh od interesa svih, kako igrača tako i momčadi te organizatora pojedinih turnira.

Prema viđenome je jasno da će trka za TOP 8 Masters u Krapini biti i više nego « nabrijana « kao i da se mnogi spremaju postati prvi neslužbeni malonogometni prvaci Zagorja.

Još članaka iz "Sport"

Facebook