Prethodni članak
Sljedeći članak

Prijatelji Radoboja i Humane zvijezde remizirali uz osam golova.

Odigrana humanitarna nogometna utakmica za pomoć udrugi „Radobojsko srce“


Odigrana humanitarna nogometna utakmica za pomoć udrugi „Radobojsko srce“

RADOBOJ Humanitarna nogometna utakmica u Radoboju između Prijatelja Radoboja i Humanih zvijezda završila je remijem (4:4) uz čak osam golova. Dva gola za Prijatelje Radoboja postigao je Anđelko Topolovec (načelnik Radoboja) koji nas je ugodno iznenadio svojim nogometnim umijećem. Preostala dva pogotka dijela su Krleže i Poljaka. Za Humane zvijezde dva je pogotka postigao Bičanić, a po jedan Besek i Čordaš. Sav prihod s ove utakmice ide na račun udruge „Radobojsko srce“ koja okuplje djecu i odrasle sa posebnim potrebama u općini Radoboj.

Prije samog početka utakmica članovi udruge „Radobojsko srce“ slikali su se s akterima ove utakmice, što je kod njih izazvalo veliko zadovoljstvo i uzbuđenje, a Humane zvijezde darivale su ih prigodnim poklonima.

Prijatelje Radoboja predvodili  su župan Željko Kolar, njegov zamjenik Anđelko Ferek Jambrek, Josip Krleža, Predrag Štromar, Anđelko Toplovec , Jakob Bukvić, dok su Humane zvijezde predvodili Andrej Panadić, Tomislav Rukavina, Dražen Besek i Miroslav Bičanić.

Još članaka iz "Sport"

Facebook