Prethodni članak
Sljedeći članak

Raspisan natječaj za izbor najboljih zagorskih sportaša

Izvršni odbor Zajednice športskih udruga i saveza Krapinsko-zagorske županije donio je odluku kojom se Pravilnik o izbor


Izvršni odbor Zajednice športskih udruga i saveza Krapinsko-zagorske županije donio je odluku kojom se Pravilnik o izboru sportaša, sportašice i sportske ekipe upućuje na javnu raspravu svim udrugama i savezima koji su izvršili svoje obaveze prema Zajednici.

Javna rasprava trajat će zaključno do 8. prosinca, do kada se mogu u pisanom obliku dostaviti amandmani. Raspisan je i natječaj za izbor najboljih sportaša, sportašica i sportskih ekipa za 2006. godinu, a prijedlozi se mogu dostaviti Zajednici sportskih udruga i saveza do 5. siječnja 2007.

Uz ovu odluku, Zajednica je Hrvatskom olimpijskom odboru za projekt potpore sportu lokalne razine predložila tri projekta: Nogometnog kluba Mladost iz Zaboka za izgradnju rasvjete glavnog igrališta, Teniskog saveza Krapinsko-zagorske županije za nabavku i montažu tipskog objekta za klupske prostorije, svlačionice i sanitarije te Biatlon kluba Oroslavje za Međunarodni biatlon kamp.

Još članaka iz "Sport"

Facebook