Prethodni članak
Sljedeći članak

RUKOMET: Bedekovčina pobjedom potvrdila naslov jesenskog prvaka

Uvjerljivom gostujućom pobjedom u Sesvetama rukometaši Bedekovčina potvrdili su naslov jesenskog prvaka II. HRL-zapad. O


Uvjerljivom gostujućom pobjedom u Sesvetama rukometaši Bedekovčina potvrdili su naslov jesenskog prvaka II. HRL-zapad. Ovom se naslovu nema što zamjeriti. U devet odigranih utakmica crno-bijeli su osam puta trijumfirali i samo jednom odigrali neriješeno u gostima kod svog najvećeg protivnika za prvo mjesto, Mladog rudara.

Utakmica u Sesvetama počela je nenadanim vodstvom domaćina koje je predvodio Renato Dizdar, dok je kod Bedekovčine odlično utakmicu započeo Vanja Kušička koji je u prvih osam minuta četiri puta zatresao mrežu domaćeg vratara Horvata. Kod vodstva domaćih 8:5 trener Vučić zove minutu odmora nakon koje se sve preokrenulo. Kušički su se pridružili Koroljević i Copot, pa Bedekovčina radi brzu seriju od 5:0 i prelazi u vodstvo od 10:8. Sesvete su još samo u tri navrata uspjele izjednačiti rezultat, no na veliki odmor Bedekovčina odlazi s četiri gola viška (22:18).

Serijom od 5:1 na početku nastavka crno-bijeli imaju vodstvo od 27:19 i tu je svakoj priči bio kraj. Totić je zaključao svoja vrata, Kušička nastavio zabijati, a odlično su drugi dio odigrali Dragičević i Kardaš. Na kraju uvjerljivih 41:28 za Bedekovčinu, koja je osim pobjede Sesvećanima naplatila i neke dugove iz prošle godine.

Prvo ime utakmice svakako je bio Vanja Kušička koji je postigao 10 golova, a vrlo dobri su bili Koroljević, Copot i Totić.

SESVETE-BEDEKOVČINA 28:41 (18:22)

SESVETE: dvorana Srednje škole,

GLEDATELJA: 100, SUCI: Brkić i Utješinović, NADZORNIK: Barinić (svi iz Zagreba).

SESVETE: Lacković, Cvetković 3, R. Dizdar 3, Vrgoč 2, Dananić 1, Ćurković 1, Horvat, Bataković 1, Vranjković, R. Dizdar 13 (5), Cvetković 3, Vučić, Vojnović, Mišar 1.

TRENER: Darko Šipoš

BEDEKOVČINA: Totić, Koroljević 6 (2), Jakuš 1, Polanec 3, Kardaš 4, Copot 6, D. Pripeljaš 1, A. Mihić 3, Malbašić 3, Latin, I. Mihić, Novak, Kušička 10, Dragičević 4 (1). TRENER: Dean Vučić
SEDMERCI: Sesvete: 5/5; Bedekovčina: 3/4
ISKLJUČENJA: Sesvete: 6. min.; Bedekovčina: 8. min.

Ostali rezultati 11. kola: Rudar-Mladi rudar 27:32, Petrinja-ZG Dubrava 30:26, Kozala-Ivanić 30:26, Kvarner Kostrena i Maksimir slobodni.

Još članaka iz "Sport"

Facebook