Prethodni članak
Sljedeći članak

Sedamnaest momčadi kreće u borbu za četvrti Kup kvartova i nagradu od 4.000 eura

U subotu će se održati 4. izdanje malonogometnog turnira "Kup zabočkih kvartova - uredi svoj kvart" u organizaciji SU Zabočki lavovi


U organizaciji sportske udruge "Zabočki lavovi" iz Zaboka ove subote s početkom u 9 sati u parku Milana Prpića u Zaboku održati će se 4. izdanje malonogometnog turnira "Kup zabočkih kvartova - uredi svoj kvart". Za laskavu nagradu od 4.000 eura borit će se 17 momčadi koje će prvotno biti podijeljene u četiri skupine za koje se izvlačenje održalo u zabočkom City caffeu. Podsjetimo novčana nagrada mora se isključivo iskoristiti namjenski za uređenje sportskog ili dječjeg igrališta u svom kartu. Ako se dogodi da neka momčad u tri godine dva puta osvoji "Kup kvartova" nagradu mora donirati nekom drugom kartu. To se upravo i dogodilo prošle godine kada je u tri godine po drugi puta slavio Kaptol, a nagradu je donirao Jakuševcu, gdje je izgradnja dječjeg igrališta pri kraju. Ako Kaptol slavi i ove godine moći će prema pravilima urediti još jedno igralište u svom kvartu.

Kaptolu će pripasti i čast da kao pobjednik u subotu 17.06. u 9 sati i otvori turnir utakmicom prvog kola skupine A gdje će mu protivnik biti momčad Gubaševo-Martinišće-Prosenik. Uz ove dvije momčadi u skupini A još su i Centar II i Grdenci.

Skupinu B, koja jedina ima pet momčadi čine: Repovec, Grabrovec, Jakuševec i Tomeki II, Jakuševec i Tomeki i Pavlovec.

U skupini C su: Špičkovina, Gubaševo, Trebež i Zabočka, a u skupini D: Dubrava, Hum Lug, Tisanić Jarek i Centar.

Otprilike do 19 sati bi se trebale odigravati utakmice po skupinama, a tada kreće četvrtfinale. Utakmica za 3. mjesto trebala bi se odigrati oko 21 sati, a u 21,30 je izvlačenje tombole u kojoj je glavna nagrada Playstation 5. Veliko finale na rasporedu u 22 sata. Svo vrijeme za ugodnu atmosferu će se brinuti DJ Whiskey, a nakon finala sve će rasplesati poznati duo Antonio&Vid.

Očekuju nas mnoga poznata imena, od kojih je najatraktivnije svakako ono Marka Kolara, ali uz njega bit će tu još puno, puno kvalitetnih "španera".

Tridesetak volontera odlično organizirane sportske udruge "Zabočki lavovi" pripremili su bogatu ugostiteljsku ponudu i sigurni smo da će svi otići svojim kućama s puno lijepih dojmova.

Još članaka iz "Sport"

Facebook