Prethodni članak
Sljedeći članak

Šeperac poveo Zagorec KR u pripreme za drugu ligu


Pod vodstvom trenera Tihomira Šeperca kojem asistiraju njegov pomoćni trener Ivan Ivanović i trener vratara Tomislav Pelin, Zagorec KR je krenuo u pripreme za nadolazeću sezonu u III. NL-centar. Prvi je trening održan po velikoj vrućini, no angažman svih igrača bio je na maksimalnom nivou. Prije treninga igračima su se obratili trener Šeperac i predsjednik Tomislav Pernjek.

-Čekaju nas teške pripreme koje će nam dodatno otežati vremenski uvjeti. Očekujem vaš maksimalni angažman i borbu da zaslužite minute na travnjaku. Ambicije su velike, mislim da imamo kvalitetu da odgovorimo na izazove, ali morat ćemo svi zajedno maksimalno zapeti – riječi su Tihomira Šeperca.

-Drago mi je da vas ponovno vidim, zaželio sam se utakmica i treninga. Posebno mi je drago što je 99% vas izrazilo želju da ostane u klubu, to znači da smo na pravom putu. Naše ambicije nisu samo da budemo prvaci III. NL-centar, mi želimo plasman u Supersport II. NL gdje nam je i mjesto – nadovezao se predsjednik Zagorca KR, Tomislav Pernjek.

Igrački kadar za sada je pretrpio minimalne promjene. Nadareni napadač Matej Brebrić otišao je u Kustošiju, a neizvjesno je hoće li Harrison i ove sezone nositi dres Zagorca KR. Trenutno je na probi u Dubravi. Novi igrači Zagorca KR su napadač Tin Gregurić koji stiže iz Mladosti Zabok i lijevi bočni Martin Franjčić koji je prošle godine branio boje Dugog Sela. Obojica spadaju u kvotu U-21 i obojica su vrlo kvalitetni igrači.

Ove će sezone u III. NL-centar svaki klub u sastavu cijelu utakmicu morati imati barem tri U-21 igrača. Što se pojačanja tiče Zagorec KR je u potrazi za još dva kvalitetna igrača, prije svega traži se još jedan kvalitetni centralni napadač.

Već u subotu 20.7. Zagorec KR će startati u seriju od devet pripremnih utakmica u to u Karlovcu.

Moguće je da se ta utakmica pomakne i na petak navečer zbog sigurnih gužvi u prometu na putu prema Karlovcu. Slijede Vrbovec (27.7.), Segesta (31.7.), Vrapče (3.8.), Trnje (7.8.), Sesvete (10.8.), Dinamo juniori (11.8.), Mladost Ždralovi (14.8.) i „generalka“ protiv Klanjca (17.8.). Program je zahtjevan i naporan, ali samo se tako mogu ostvariti visoko zacrtani ciljevi.

Još članaka iz "Sport"

Facebook